2777
2789
عنوان

گریه نوزاد دیگه خسته شدم

1250 بازدید | 29 پست

چارماهش پر شد رف تو پنج ماه،همه وقتمو میگیره،نمیزاره به کارام برسم،به دخترم و شوهرم برسم،خیلی کلافم میکنه،ن میزاره استراحت کنم همیشه هم موقعی ک میخام غذا بخورم گریه میکنه و نمیزاره درست و حسابی بخورم،شیرمم کمه میمکه شیر دیر میاد عصبانی میشه جیغ میزنه،از وقتی بدنیا اومده  خیلی عصبی و کلافه شدم،همش عصبانیتم از دخترم‌و شوهرم در میارم،کمکم کنید چیکار کنم

🌱🦋🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از اطرافیان کمک بگیری تا بتونی به خودت برسی و اعصابت سر جاش باشه. وگرنه میفته رو دور معکوس هی همدیگه رو تشدید میکنه. خسته تر شدنت باعث گریه بیشتر بچه و گریه بیشتر باعث خستگی

منم این روزا رو گذروندم و مثل شما همه ی عصبانیتم زو سر دخترم و شوهرم خالی میکردم ....من حتی وقت اینکه شونه بزنم به موهام هم نداشتم الان شرایطم‌بهتره خوب خوب نیست ولی باور کن پسرم الان که ۱۵ ماهشه هنوز نق نقو هست و گریه میکنه 

وقتی که میخابه سریع کارتوبکن ازشوهرت کمک بگیر بگوچنددقیقه پیشش وایسه تاتوعدامیخوری طول روز خوابید یه چرت بخواب که سرحال بشی احتمالا شیرت سیرش نمیکنه هرچقدرم استرس داشته باشی بدترمیشه