2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن بیان لطفا

292 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها شرایط تون چطوری بود 

الان روز شش امه که علایم دارم همه علایم کم شده ولی گلوم هیچ تغییری نکرده هنوز خشکه خشک حتی زمانی که اب هم میخورم بازم خشکه انگار وسط بیابون باشی و اب نخورده باشی 

سرفه هام هم قدره امروز فقط خلط بالا اوردم گلاب به روتون شماهم اینطوری بودین فقط دیفن و یه شربت سینه آویشن و عسل داده بهم دکتر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ازیترو هم یه دوره مصرف کردم فقط یکمم قفسه سینه تیر میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶ روزه علائم دارم هنوز وضعم همینه😐

خشکی گلو هم دکتر گفت احتمالا به خاطر اینه که تو خواب با دهن نفس میکشی

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 

عزیزم نگران نباش همسرمنم کرونا گرفته رای خلط سینه ات داروی امام کاظم بخور شیرعسل داغ بخور قرقره با اب نمک بکن ان شاالله خوب میشی همسرمم مثل شما بود الان روز ۱۱ام خیلی بهترشده بیشتر علایمش رفته فقط یکم تنگی نفس خیلی کم داره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

من ۱۶ روزه علائم دارم هنوز وضعم همینه😐 خشکی گلو هم دکتر گفت احتمالا به خاطر اینه که تو خواب با دهن ...

نه بابا واقعا 

من تو روز هم همینطورم جالبه گلومو نگاه کرد دیروز میگه خوبه نمیدونم چرا امروز خلط بالا اوردم 

نه بابا واقعا  من تو روز هم همینطورم جالبه گلومو نگاه کرد دیروز میگه خوبه نمیدونم چرا امروز خل ...

باور کن تازه امشب باید برم سونوگرافی و آزمایش خون😐

منم تو روز همون طورم اما گفت علتش اینه

کرونا که خلط نداره،سینوزیت اینا نداری؟

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!