2777
2789
عنوان

کرم دورچشم

35421 بازدید | 31 پست

سلام .خانومی ها من تا الان کرم دورچشم دکترژیلا وقبلترش مای استفاده میکردم .میخوام عوض کنم.باتوجه به تحقیقاتی ڪه ڪردم بین آردن و نئودرم وسیگل مرددم..ڪسی تجربه استفاده ازینا رو داره .البته بالای ۳۰ سال..۳۵ سالمه..پوستم خشکه.مرسی .منتظر نظرات قشنگتون هستم .

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

من مامانم نئودرم استفاده میکنه راضیه رفت داروخونه پرسید بهش دادن

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چرا اونا رو عوض کردی عزیزم؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من استفاده نکردم.ولی ارایشگرم میگفت سیگل مناسبع

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
گرون ترین کرم دورچشمارو هم زدم ایرانی خارجی زیرچشمم خط افتاد البته برا پیشگیری میزدم دیگه هیچ کرم دو ...

درسته که بازم خطوط ایجاد میشه ولی با نزدنش خیلی بدترمیشه کرم دورچشم روند پیری وچروک دورچشم رو به تعویق میندازه ودیرتر اتفاق میفته.نمیشه که چروک نشه چون طبیعیت پوست و گذر سن هست،ولی میشه به تعویق انداختش..روغنهای اصل هم خوبن

برا سیاهی دور چشم میزنید؟! 

نه گلم من سیاهی ندارم من کلا از۲۰ سالگی محافظت میکردم اونموقع روغن کرچک میزدم واز۲۶-۲۷سالگی کرم دورچشم زدم برای پیشگیری ازچروک .الانم چندساله استفاده ازگوشیم زیاده چشمم ضعیف شده چشممو جمع میکنم یه خط افتاده افتاده، برای پیشگیری میزنم 

خب چرا اونا رو عوض کردی عزیزم؟

یه مدت ک مای نبود دکترژیلا گرفتم دیگه هی تمدید کردم الانم چشمم ضعیف شده عینک میزنم موقع استفاده ازگوشی ،چشممو جمع میکنم .احساس میکنم رطوبت دکترژیلا برای دورچشم الانم کمه.گفتم شایدم پوستم عادت کرده تغییربدم .البته تو تحقیقاتم دکترژیلا هم جزو خوبای ایرانی بود

کرم دور چشم نئودرم برای شما مناسب تر هستند.

ازچه لحاظ مناسبتره ؟خودتون استفاده کردین؟چندسالتونه اگ استفاده کردین وراضی بودین آیا؟

ازچه لحاظ مناسبتره ؟خودتون استفاده کردین؟چندسالتونه اگ استفاده کردین وراضی بودین آیا؟

دوست عزیز من محقق مسائل دارویی و پوست و مو هستم و این سخن بیشتر بر اساس اطلاعات بود و البته از تجربه کاریران هم مطلع هستم.

اگر قصد دارید کرم بهتری بخرید میتوانید از کرم دور چشم انریکه استفاده کنید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
یه مدت ک مای نبود دکترژیلا گرفتم دیگه هی تمدید کردم الانم چشمم ضعیف شده عینک میزنم موقع استفاده ازگو ...

بله این کرم از کرم های خوب ایرانی هست اما برند دکتر ژیلا محصولات خود را کمتر بر پایه آب می سازد و رطوبت رسانی کمی دارند.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
دوست عزیز من محقق مسائل دارویی و پوست و مو هستم و این سخن بیشتر بر اساس اطلاعات بود و البته از تجربه ...

چقدر خوب ،،،ممنونم از راهنمایی تون 🙏🙏