یه سریا هر کار کنی نمیخان بفهمن،من ۵ماهه هیج جا نرفتم حتی دکتر که واجب بوده،اونوقت جاریم دوروز اومده اینجا صبح وبعد از ظهر خرید هم میرفت وبهش میگم اسپری وماسک استفاده کن میگه کرونا کجا بود.امیدوارم اتفاقی برامون نیوفته سر بیفکری ایشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشهد وضعیت قرمز رو هم رد کرده و به مدت ۱ هفته میخوان تعطیل کنن کسی نمیره، شما خودتون رعایت کنین
من شهدیم این اخبارو از کجا میدونی قرار شد بعد از تولد امام رضا جونم حرمو باز ببندن
اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.
نه نیشابورم،اتفاقا رک بهش گفتم لطفا رعایت کن که زحمات منو هدر ندی و اینکه دیگه نیا چون من اهل رفت وامد نیستیم تو این اوضاع،بیشعور هار هار میخنده میگه من همه جا میرم تا حالا هم نگرفتم.
یه بیشعور هم اینجا بود میگفت کرونا گرفتیم با همسرم الان خوب شدیم میخوایم بریم مسافرت بخدا خر ...
توهین نکن عاقل خانوم
اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.