2777
2789
عنوان

تبریزیا بیاین

40 بازدید | 6 پست

وکیل خوب میشناسین نعرفی کنین میگن میراب خوبه درسته؟؟؟

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

وکیل زمانی قبلا قاضی بوده 

وکیل زنجانی هم خوبه 

تو خانم ها هم سایه بان معروفه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
وکیل زمانی قبلا قاضی بوده  وکیل زنجانی هم خوبه  تو خانم ها هم سایه بان معروفه

ادرس زمانی و مییددی

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل زمانی قبلا قاضی بوده  وکیل زنجانی هم خوبه  تو خانم ها هم سایه بان معروفه

یا زنجانی

ادرس زمانی و مییددی

از میدان ساعت که می خوایی بری پمپ بنزین همون جا که اداره ثبت احوال و ثبت اسناد رسمی هست اونجاست 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
یا زنجانی

زنجانی خیلی معروفه و گردن کلفت یادمه پرونده هایی قلگبول می کرد که خیلی خیلی سخت باشه چون خیلی خیلی پول می گرفت اصولا قتل ها اونو وکیل می گیرن از 118 بپرس شمارشو دقیق نمی دونم کجاست فک کنم ولیعصر باشه

زنجانی خیلی معروفه و گردن کلفت یادمه پرونده هایی قلگبول می کرد که خیلی خیلی سخت باشه چون خیلی خیلی پ ...

مرسی عزیزم ممنون