2777
2789

دختر من 20روزشه من شیرم کم بود و درد داشتم مدام شیر خشک میدادم دو وسه روز دارم شیر خودمو میدم ولی شیر خشکم میدم .شیر خودمو میدم یکم میخوره میخوابه ده دقیقه باز شیر میخواد .این طبیعیه ؟؟به نظرتو درست میشه؟؟چیکار کنم بهتر بشه ؟

احتمالا شیرت کم شده مداوم ندی شیر کم میشه شیر خشکو خیلی کم کن شیرتو بده تا زیاد شه شیرت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کولیک نداره؟

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
اخه اینحوری همش باید بشینم یه جا شیر بدم

باید بدی دیگه اگه میخوای شیر خودتو بدی تا مک نزنه شیر ترشح نمیشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین گلم بچه وقتی سینت دهنش میزاری فکش خستخ میشه زیاد نمیخوره و میخوابه این طبیعیه که گرسنه میمونه و زود بیدار میشه(!

اینجوری هم شیسه میدی هم سینتو . تا یک ماهدیگه سینه ات رها میکنه و دیگه نمیگبره 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
ببین گلم بچه وقتی سینت دهنش میزاری فکش خستخ میشه زیاد نمیخوره و میخوابه این طبیعیه که گرسنه میمونه و ...

من دوتا پسرمدقیفا همینجوری شدن!!( 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین