2777
2789
عنوان

آشپزخانه ی ایده آل ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 51 پست

اقا من اشپزخانه ی ایدعالم رو دارم 

تا نصف اشپزخونم حدود ۶ متر از داخل سالن مشخص نیس یعنی دیوار داره بعد ۶ متر بعدش اپن داره پرده هم از این چپ و راستیا داره که هر چه قدر خواستم محفوظ باشه میکشم 

بعد دور تا دور کلی کابینت دارم زیاد فکرش رو بکن ۱۸ متر اشپزخانه فضای خالی دورتا دور البته ۳طرف کابینت بالا و پایین من حتی اتو پرس رو هم داخل کابینت کار گذاشتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
درد من یه درد نیست  یادم سری قبل به اوستا نجار گفتیم دوست داریم از پایین تا بالا کابینت باشه گ ...

نه چرا به اون چه....اینا سلیقه ای هست و به خانوم خونه مربوط میشه اونم اگه اوستا باشه واقعا میتونه درست کنه و دستمزدشم‌میگیره نباید نظر بده

بچه ها سلام...🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه مدت این گلیم فرش رو جمع کردم 

خودم با دمپایی میرفتم 

و راضی بودم چون همیشه برق میزد

ولی مشکلم از اونجایی شروع شد که هروقت یکی میومد خونمون که دیگه دمپایی گیرش نمیومده هی میگفت اَه اَه فرمون میاد پا بزاریم رو زمین 

یا چقد سرده 

یا بچه اشون آب لیوان رو می‌ریخت خودش هم سُر میخورد 

خلاصه دیدم فایده نداره دوباره گلیم انداختم

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍
من خودم یه مدت این گلیم فرش رو جمع کردم  خودم با دمپایی میرفتم  و راضی بودم چون همیشه بر ...

بدون فرش هم نمیشه که یه وقتی آدم رو زمین سفره میخواد بندازه یا بشینه سبزی چیزی پاک کنه

آشپزخونه رو ساختیم  ولی الان میخوایم کابینت بندی کنیم اپن نداریم  ولی میر غذا خوری داری ...

موافقم با همسری 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم 😍 مرد من تو بهترین و خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردی هستی که تا کنون دیده ام عاشقتم زیبای من                 👩‍❤️‍💋‍👨 تو مرا جان و جهانی حضرت یااار 👩‍❤️‍💋‍👨 برای شادی روح خواهر عزیزم صلوات میفرستی 🙏
ببخشید میتونین عکس بدین؟ماهم میخوایم کابینت بزنیم

باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اقا من اشپزخانه ی ایدعالم رو دارم  تا نصف اشپزخونم حدود ۶ متر از داخل سالن مشخص نیس یعنی دیوار ...

عشقم من آشپزخونه ام ۱۲ متره همش😄

ممبران خیلی شیکه مطبختو جدا کن ظرفشویی گازتو ببر داخلش پنجره داشته باشه که چه بهتررر 

آشپزخونه ی بزرگ بدون مطبخ بهتره 

یا ِآشپزخونه ی کوچیک ولی مطبخ دار؟؟؟؟