2777
2789

بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین ، من تازه عروسم و امروز قرار بود که دو تا سوفله خوری خورش خوری مارک یونیک نقره ای بگیرم و یک دست چینی زرین مدل نارسیس که دورشم طلاییه بخرم .. 

اما مامانم رفته تو اینترنت و دیده که نوشتن سوفله خوری ها خط و خراش برمیدارن و نگین هاشون میوفته و دسته هاشون میشکنن و اینکه چینی زرین رو توی ماشین ظرفشویی نمیشه شست چون رنگ طلاییش میره و توی فر هم نمیشه گذاشت و به درد نمیخوره ..

حالا اومدن بم میگن که برات سوفله خوری مارک یونیک اصلا نمیگیریم چون خراش میوفته و ماشین ظرفشویی ام به دردت نمیخوره ؛ چون چینی هاتو خراب میکنه و رنگ طلاییش میره ..

در صورتی که ماشین ظرفشویی های الان بخارشوی دارن و کلی برنامه های مختلف اجرای ظرفشویی دارن..

لطفا اگه استفاده کردین ، بهم بگین که چه جوریه ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به خانوادت فشار نیار بابت جهاز گناه نکردن که دختر زاییدن 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

منم چینی زرین دارم برا مجلسی دورش نقره ی کار شده تو ماکرویو نمیشه گذاشت جرقه میزنه ..ماشین ظرفشویی هم فک کنم رنگشو ببره چون امتحان نکردم نمیدونم ..اما سوفله خوری من استیل هس زیر شمع داره نگین اینا ندارن ...

هعی

مال من طلایی بود رفت زرین نبود مقصود بود 

و لی تو طرفای چینیم هیچ خطی نیافتاد تو این چند سال 

دور یه طرفی هم نقره ای بود رفت 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
خب اون چنتارو با دست بشور اونارو که نمیذارن تو ظرفشویی کلا بشقاب اینا رو میذارن

عزیزم شما ماشین ظرفشویی دارین ؟ سوفله خوری دارین ؟ لطفا از تجربیات بهم بگین .. من از ظرف شستن متنفرم ..

زرین هیچیش نمیشه تو ظرفشویی درضمن پشتشون میزنه علامت ماکرو با ظرفشویی رو بدم سوفله رو باید بااسکاچ ...

ممنونم نگار جان .. خدا خیرت بده ..

عزیزم شما ماشین ظرفشویی دارین ؟ سوفله خوری دارین ؟ لطفا از تجربیات بهم بگین .. من از ظرف شستن متنفرم ...

شوهرت برات کارگر بگیره ظرفارو بشوره 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
مگه سوفله خوری نگین دار رو تو ماشین میزارن🙄🙄 به اون گندگی خب خودت بشور

نه میگه کلا همه میگن خط میوفته سوفله خوری و دسته هاش کنده میشه ..

عزیزم شما ماشین ظرفشویی دارین ؟ سوفله خوری دارین ؟ لطفا از تجربیات بهم بگین .. من از ظرف شستن متنفرم ...

سوفله خوری دارم ماشین ظرفشویی رو قرار بود خانواده شوهرم بدن که ندادن😐 منم حتی ظرف نمیشستم ولی این یکسال کلا دیگه عادت کردم😂با دست بشورشون مگه قراره چندبار استفاده کنی؟تازه عروس باشی که مهمون انچنان برات نمیاد تا دوسال .بعدشم چی بشه چندوقت یبار دعوت کنی بیان و ازونا هم بخوای متناسب باغذات استفاده کنی،راحت میشوری میذاری کنار

ماشین ظرفشویی خوبه اگه خانوادت میخوان بگیرن کلا نگیر هم گرون شده هم باید هفته ای یبار حتی شده خالی قرص بندازی روشنش کنی که قرص هم گرون شده .ولی اگه قرار دوماد بده حتما ازش بگیر