2777
2789

سلام‌دوستان .امروز داشتم کتاب میخوندم گفتم بزار این‌حس خوب رو باشماهم‌تقسیم کنم اول خواستم یه صفحه از کتابو بزارم بعدیهو این فکر جرقه زد تو ذهنم .

گفتم هرروز بیایم و اینجا و یکی یک صفحه کتاب رو بزارم و راجع بهش باهم صحبت کنیم  تا عم مادرای باسواد و بامطالعه ای باشیم همم از بیکاری تو این کرونا و گرونی و اینا بهتره.

خب کیا پایه ان؟اونایی رو هم که میدونین علاقه دارن تگ کنید 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

چه کتابی؟ چه نویسنده ای؟ چه انتشارتی؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کتابی؟ چه نویسنده ای؟ چه انتشارتی؟

داشتم الان خودت باش دختر رو میخوندم در مورد اهمیت رسیدگی خانوما به خودشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

خوبه بذار من میخونم. تعریفش رو شنیدم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
اوففف من تو رد شرایطی ام مثه آدمی که تو مرداب گیر افتاده  همش دلم میخواد زمانو متوقف کنم وار ...

چرا مگه ۳۰ سالگی چشه🙄😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
اوففف من تو رد شرایطی ام مثه آدمی که تو مرداب گیر افتاده  همش دلم میخواد زمانو متوقف کنم وار ...

بیخیال تو بخوای نخوای ۳۰ سالگی با کوله باری از تجربه و خاطرات خوب و بد سر میرسه و تو قبولش میکنی پس لذت ببر از زندگیت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

خوندمش و کلی نقد دارم بهش😒

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
چرا

وسط اسباب کشی ام😁نقدامو پایین هر صفحه اش نوشتم.بعدا پیداش کنم، برات میفرستم🤓