2777
2789
عنوان

هاله بی بی

115 بازدید | 1 پست

یه تجربه بگم از خودم شاید به خیلیا کمک کنه

سر بارداری اولم بی بی چک مدیکور بعد از چند ساعت هاله انداخت و دوروز بعدش رفتم از ۲۷ بود و چون ۹ روز ازم گذشته بود و عددش کم بود سقط شد

بارداری دومم‌که پسرم الان حدود ۲ سالشه ۸ روز جلوتر از تاریخ پریودی بی بی چک من مثبت شد و روز موعدم بتام ۱۷۸۰ بود

و این ماه من خیلی علائم داشتم کمردرد شدید سینه درد وحشتناک تیر کشیدنی ک یکم خم میشدم هم رحمم تیر میکشید یعنی اگه دو دقیقه سرپا وایمیستادم سریع کمرم تیر میکشید اصلا یه علائمی ک خودمم گفتم من حتما حاملم

جالبه از یه هفته پیش اول کار داروخونه ای ک رفتم روژان داشت گرفتم اومدم خونه من همیشه دوتا دوتا میذارم که اگه یکیش خراب شد دومی ج بده سریع خط افتاد و نه هاله خط صورتی ولی کمرنگ بود

بعد روز بعدش بی بی چک ویور گرفتم اونم خط انداخت 

ولی هرچی مدیکور میزدم وقتی خشک میشد یه ردی میموند ولی خودم حس میکردم منفیه

بازم رفتم روژان گرفتم این دفعه سه تا سه تاش هاله و خط پررنگ گفتم پس حتما خبریه یه هفته گذشت رفتم ازمایش تیتربتام ۲  و منفی بود حتی هنوز هم پریود نشدم ولی مطمئنم ک دیگه باردار نیستم فقط تعجبم از این همه مثبتی بود ک دیدم هرچی بی بی میزدم هاله مینداخت و بعد خشک شدن پررنگ تر میشد اگه خودتونم میدیدید میگفتین این مثبته فقط مدیکور و لاوین رز نشون نداد و درست هم بود 

خلاصه اینکه عزیزای دل به علائم دل خوش نکنید و بی بی تون تا پررنگ نشده ازمایشگاه نرید من همیشه مدیکور برام درست بود حتی اگه هاله انداخت هم اگه دیدید بعد دو روز پررنگ تر شده بعد یکم امیدوار شید 

اینقدر بی بی چکا الکی هستن که خودمم باورم نمیشه

من دیروز مدیکور استفاده کردم اولش منفی بود دوساعت بعد خط دوم پررنگ شد، دیروز موعدم بود، حالا جمعه دوباره میزارم به امیدخدا

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک