2777
2789

خواهش میکنم عاجزانه التماستون میکنم بیاین همکاری کنیم آمار کرونا رو نزولی کنیم ..تنها با رعایت کردن ماسک و اجتماعات شرکت نکردن عروسی و ختم نرین مسافرت نرین مهمونی نگیرین بخدا تو این یکی دوسال عروسی نگیریم اتفاقی نمیافته ..رعایت کردن حق و الناسه شاید من ناقل باشم رعایت نکنم فرد دیگه رو آلوده کنم...ایتالیا تقریبا همزمان با ما شیوع پیدا کرد کرونا و آمارشون خیلی بالا بود ولی امروز ۶ تا فوتی داشتن ایران ۱۴۷ نفر...توروخدا اگ خودتون رعایت میکنین و بقیه افردا خانواده رعایت نکردن بهشوم تذکر بدین...واقعا قلب ادم ب درد میاد وقتی آمار فوتی هارو میبینه وقتی میبینی پرستارا خسته ان رمق ندارن تخت بیمارستانا ظرفیت نداره من عمومو بخاطر اینکه تخت بیمارستان جا نبود برای بیماری قلبیش نه کرونا بستریش نکردن سکته کرد تو خونه خواهش میکنم رعایت کنین من_ماسک_میزنم_بخاطر_تو_تو_ماسک_بزن_به_خاطر_من#  

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم دوست دارم بهت امید بدم ولی تو اینجا همه شعار میدن ک رعایت میکنن پس این مردم کیا هستن خوب خود ماییم دیگه همه جا رو پر کردیم،متاسفانه رعایت نمیکنن منم دیروز صب تاپیک زده بودم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من پنج ماهه نرفتم بیرون به خدا افسردگی گرفتم پلک میزنم اشکم میاد ولی بازم نمیرم‌اون وقت یه عده بی فرهنگ‌ هرکاری میخوان میکنن ترکششون به ما هم میخوره 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
اسی منم دوست دارم بهت امید بدم ولی تو اینجا همه شعار میدن ک رعایت میکنن پس این مردم کیا هستن خوب خود ...

ای کاش کاری از دستمون بر میومد ک باعث بشیم مردم ب فکر بیافتن و رعایت کنن....من داغم برای عموم ک گفتن بیمارستان جا نیست بستری بشی و خطرناکه باید بستری میشد ولی فرستادنش خونه و ب صبح نرسید تموم کرد 😭😭😭😭😭😭

اخه چرا بخاطر رعایت نکردن ی سری ک فرهنگ ندارن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

آنانی کرونا نگرفته‌اند بخوانند

*هشدار دلسوزانه یک پرستار در بخش درمان کروناویروس*

⬆این ها را برای آدم هایی می‌گویم که نمی‌دانند افتادن در زیر دستگاه ونتیلاتور به چه معنی است و اصرار هم دارند که باید به کارهایشان برسند.*

@khandepare

👈🏿اول از همه بگویم که ونتیلاتور یک ماسک اکسیژن نیست که بر روی صورتتان نصب کنند و شما هم در حالی که راحت لم داده اید مشغول مطالعه روزنامه و مجلات روز شوید.

👈🏿ونتیلاسیون برای بیماران کووید-۱۹ به معنی فرو کردن دردناک یک شلنگ به داخل حلق است که تا زمانی که زنده بمانید یا بمیرید در جای خودش باقی خواهد ماند.

👈🏿این کار در حالت بیهوشی و به مدت۲ تا ۳ هفته و بدون این که قادر به تکان خوردن باشید صورت می گیرد. بیمار اغلب بر روی شکم خوابانده می شود و شلنگی که از دهان به لوله هوا متصل است امکان می دهد که با ریتم دستگاه ریه اکسیژن بدنتان را تامین کنید.

👈🏿بیمار نمی تواند صحبت کند، نمی تواند غذا بخورد و یا هر کار طبیعی دیگری را انجام دهد – این دستگاه است که بیمار را زنده نگه می دارد. احساس ناراحتی و درد بیمار باعث می شود که پزشکان برای اطمینان از تحمل شلنگ توسط وی و تا زمانی که دستگاه مورد نیاز باشد داروهای مسکن تجویز کنند.

👈🏿این به معنی قرار گرفتن در یک حالت کما مصنوعی است. ۲۰ روز پس از قرار گرفتن تحت چنین درمانی،  یک بیمار جوان ۴۰ درصد از ماهیچه های خود را از دست می دهد، دهان و تارهای صوتی اش صدمه می بیند و دچار عوارض ریوی و قلبی ممکن می شود.

👈🏿به همین خاطر هم هست که افراد مسن و افراد ضعیف تاب چنین درمانی را نمی آورند و می میرند.

@khandepare

👈🏿خیلی از ما در چنین وضعیتی قرار داریم..... اگر نمی خواهید به اینجا بیایید از خودتان محافظت کنید. باز هم می گویم، این آنفلوآنزا نیست!

👈🏿یک شلنگ را برای رساندن غذای مایع از طریق بینی یا پوست وارد معده شما می کنند، یک کیسه چسبناک را به باس ن شما می چسپانند تا اسهال تان را جمع کند، لوله دیگری برای جمع آوری ادرار به شما وصل می شود، یک آی-وی برای ورود مایعات و دارو وصل می شود، یک آ-لاین برای نظارت بر وضعیت فشار خون متصل می شود که کاملاً وابسته به دوزهای دقیق محاسبه شده است.

👈🏿تیمی از پرستاران، سی 4آر ان آ، و ام آ می بایست هر یک ساعت یک بار اندام شما را مرتبا جابجا کنند و پتوی مخصوصی در زیرتان بگذارند که مایعی یخی در آن در جریان است تا به پایین آوردن دمای ۴۰ درجه ای بدنتان کمک کند.

خب کسی هست که بخواهد همه این ها را امتحان کند؟ پس در خانه بمانید. از خودتان محافظت کنید و فاصله را حفظ کنید.

😷😷😷

بچه ها هم باید ماسک بزنن ؟ دوست ندارن شوهرم میگه بهشون استرس وارد نکن

بله تو بچه ها امارش رفته بالا بچه۱۱ ماهه تو بوشهر فوت شد بدون بیماری زمینه ای 

بچه ها هم باید ماسک بزنن ؟ دوست ندارن شوهرم میگه بهشون استرس وارد نکن

بله اعلام کردن ابتلای بچه ها هم زیاد،شده خیلی مراقب باشید من که دخترمو هیچ جا نمیبرم اگه خیلیییی واجب باشه حتما براش ماسک میزنم چاره ای نیست خودمون باید،به فکر خودمون باشیم 

ای کاش کاری از دستمون بر میومد ک باعث بشیم مردم ب فکر بیافتن و رعایت کنن....من داغم برای عموم ک گفتن ...

دیروز اقای حریر چی میگفت اونهایی که رعایت نمیکنن و باعث میشن کسانیکه رعایت میکنن و پرسنل بیمارستان و دکترها که از نخبه های کشورن مبتلا بشن و مثل برگ خزون بریزن هم اون دنیا هم این دنیا باید جواب بدن 

بله اعلام کردن ابتلای بچه ها هم زیاد،شده خیلی مراقب باشید من که دخترمو هیچ جا نمیبرم اگه خیلیییی واج ...

شوهر من جایی کار می‌کنه که مراجعه کنندش زیاده دولتی هم هست ما چکار کنیم ما خونه ایم ولی شوهرم هرروز با هزار نفرسروکله میزنه ،انگار که هرروز بره مجلس عروسی شلوغ