2777
2789
عنوان

اولین علائم بارداری من

317 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها. من 4 ماهه اقدامم. قبلا سیکلهام 25 یا 26 روزه بود. اما از وقتی اقدام کردم سیکلهام بهم ریخت، یه بار 29 روز و یه بار 23 روز مثلا. شاید باورتون نشه اما بدن من هر ماه یک سری علائم خاص بارداری رو نشون میداد، یه ماه درد سینه و کمردرد و ضعف و کوفتگی، یه ماه سوزش سر دل و...

کلا هر علائمی که داشتم، سرچ میکردم میدیدم از علائم بارداریه. ولی هیچکدوم از اون ماه ها باردار نبودم و برام عجیب بود که اینهمه علائم از کجا میان😅

میخام بگم مثل من اینقدر پیگیر علائم نباشید چون واقعا انگار در اثر تلقین و استرس بدن یه چیزایی از خودش نشون میده. 

این ماه اما دفعات رابطمون خیلی کم و نامنظم بود. حتی کیت تخمکگذاری هم استفاده کردم فقط هاله نشون میداد بر خلاف ماه های قبل. دیگه از تخمکگذاری هم ناامید شده بودم. 

تا اینکه امشب که 29 سیکلم هست، بی بی چک گذاشتم مثبت بود. هییییچ گونه علائمی هم ندارم بجز اینکه حدود یه هفته ایه نفخ شدید دارم. از روی همین نفخ و تعویق پریودیم شک کردم :) 

خلاصه اینکه دوستان سعی کنید ریلکس باشید و توکل بر خدا کنید. 

الهی خداوند دامن همه آرزومندا رو به فرزندانی سالم و صالح سبز کنه 💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبرکت باشه عشقم

منم تو دام علایم افتادم

همش علایم چک میکنم

تروخدا برام دعا کن. قربون دهنت

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

مبارک باشه گلم🌹تو این حال خوبت منو هم دعا کن باردار باشم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
مبرکت باشه عشقم منم تو دام علایم افتادم همش علایم چک میکنم تروخدا برام دعا کن. قربون دهنت

مرسی از همه دوستان. 

عزیزم حتما دعا میکنم. الهی حاجتت براورده به خیر بشه 

💚

حتما مخصوصا سر نماز برای همه مامانهای فردا دعا میکنم، امید داشته باشین به لطف خداوند ❣️