2777
2789
دختر چه خبره رانیتیدینو بهداشت سلامت ممنوع کرده کلیدینیوم سی کلی عوارض داره واسه نفخ شدید تجویز می ...

اگه جای من باشی این حرف و نمیزنی 

از درد یه هفته ست عرق میریزم 

اولش فک کردم ربط داره به پریودم بعد گفتم درد ورزشیه که کردم

بعد دیگه وحشتناک شد و به تموم شدن پریود تموم نشد بدتر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جای من باشی این حرف و نمیزنی  از درد یه هفته ست عرق میریزم  اولش فک کردم ربط داره به ...

آخه اینقد رانیتیدین خطرناکه مصرف خودسرش که حد نداره

اشنامون سرش تا مرگ رفت دوبار عمل کرد 

98 کیلو وزنش بود الان ببینیش شده دوتا تیکه استخوون

اسم قرصه هم که میاد یجوری میشم

عین خوره گوشتو چربیو همه چیو میخوره

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖

ببین عزیزم چندسال پیش معده بابام ناراحت بودکه انقددردمیکردم میدیم بابام اشکاش میریزه یا خورشوجمع میکردهمونجوری ناله میکردنه شیاف دیکلوفناک ونه هیچ چیزه دیگه ای کارسازنبود فقط مامانم رفته بوداین تب صنتی ها گفته بودن شیرین بیان صب زودیه قاشق غذاخوری تویک استکان اب گرم دم بده وصافش کن بخوربابام به دوروز نکشیدکه خوب شدوالان که چندسال میگزره هنوزاونجوری نشده هنوز یه کم اسیدمعدش میره بالا میخاددردش بگیره میخوره توهم این کاروکن مطمعانم خوب میشی عزیزم

عسل خوردم زیره سیاه رازیانه بارهنگ عرق نعنا انواع قرصا کلیدینیوم سی پنتوپرازدل فاموتیدین رانیتی ...

سالمی اسی جون؟!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚