2777
2789
عنوان

بیاین چالش😍😍😍😍

671 بازدید | 53 پست

پیرو یکی از تاپیک های قبلیم(هرکس می خواد زن موفقی بشه):

گل دخترا بیاین بگین با کدوم چالش موافقین؟😍😍😍😍😍😍😍

چالشامون یک هفتس ، ۴ تا از پیشنهاداتون رو می نویسم و به ترتیبی که رای بدین اجرا می کنیم😍 

ورزش🏃‍♀️_عکس از غذاهایی که می پزیم😋_سحرخیزی☀️_یادگیری روزی ۵ لغت زبان انگلیسی🌎

من که خیلی هیجان دارم😍😍🤗🤗🤩

گل دخترا چون سخته دوبار تگ کنم، بی زحمت اونایی که این جا تگ می کنم داخل همون تاپیک اصلیمون که عنوانش  (هرکس می خواد زن موفقی بشه) هست برن و بگن روزشون چطور گذشت و گزارش کار بدن 

من که الهی شکر به مادر رسیدم💐💐💐

تعداد رای : 61
نظرسنجی
ورزش روزانه، حداقل یک ربع
20
32%
سحرخیزی
10
16%
عکس از غذاهایی که می پزیم
12
19%
یادگیری ۵ لغت زبان انگلیسی در روز
19
31%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم تاپیکت

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
برات صلوات فریتادم عزیزم انشاا.. ک هرچی زودتر ب ارزوت برسی 

ممنونم بانوی مهربون  

دعا میکنم شمام هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...