2777
2789
عنوان

تنبيه فيزيكي

202 بازدید | 8 پست

اگه توي موردي ك واقعا بچتون مقصر باشه و شما كتكش بزنيد بعدش عذاب وجدان ميگيريد يا ن؟

پ.ن: من بچه ندارم الان نياين دعوام كنيدا فقط ميخوام بدونم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

اره

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بمیرم اگه دستم بهش بخوره واسه تنبیه😭💔

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

چقدر؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
اگه وجدانت بیدار باشه قطعا دستی نداری برای زدن 

خب خيليا دست خودشون نيس تسلط روي اعصابشون ندارن

بمیرم اگه دستم بهش بخوره واسه تنبیه😭💔

اگه توي دعوا با ي بزرگسال كتك بزنيد طرف مقابل رو چي؟

اگه توي دعوا با ي بزرگسال كتك بزنيد طرف مقابل رو چي؟

خوردم،ولی نزدم،نه انگیزه شو داشتم،نه همون لخظه زورم میرسیده که واسه دفاع از خودم کاری کنم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....