2777
2789
عنوان

نمیتونم با این قضیه کنار بیام

460 بازدید | 33 پست

برای پسرم اسم بردیا رو انتخاب کرده بودم،وقتی باردار بودم ...اما با مخالفت های خانواده همسرم مواجه شدم که اسم خوبی نیست😒 .اونا می گفتن امیرعباس، اما من دوست نداشتم(سو تفاهم نشه خودم این اسم و دوستت ندارم) وقتی پسرم دنیا اومد توی اون حال بدم بعد زایمان 😔 همسرم بهم گفت باید اسمی که مادرم میگه بزاریم،  و من اون شب به جای استراحت گریه کردم، تا ۸روز پسرم براش شناسنامه نگرفتیم و گفته بودن اگر بزارین بردیا ما بهش میگیم امیر عباس...با کلی ناراحتی آخر گذاشتم محمد بردیا😔 ولی اونا جای اینکه بگن محمد بردیا یا حداقل محمد، میگن ممل،ممدو و این حرفا 😭 و میدونم اگه پسرم بزرگ بشه ناراحت میشه از من و عذاب می کشه که اونا اینجوری صداش میکنن هر جوری با طعنه و کنایه حرف میزنم که اسم پسرم و درست بگن نمیفهمن،

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

سلام😃

محمد قشنگه بردیا هم قشنگه

شما بردیا صداش کن😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب امیرعباس که بهتر از محمد بردیاس بردیا خالی قشنگ تره همه چی به محمد نمیاد

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

طعنه و کنایه جواب نمیده ، یک بار قاطع تو جمع اخم کن و بگو درست پسرمو صدا بزنین

بعرشم تقصیر شوهرته که هیچی بهشون نمیگه و رو داده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

ناراحت نمیشه نگران نباش اونا هم بیفرهنگن ولشون کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم مقصر همسرته که درصورتی که حتی خودشم حق دخالت تو انتخاب اسم نداشت و خب فامیلیه اونو میگیره بچه و این حقته که تو اسمشو بزاری،به مادرش اجازه داده دخالت کنه!!!!!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

چرا همسرتون به خانوادش تذکر نمیدن؟ما اگه کار اشتباهی کنیم که زنداداشم ناراحت شه برادرم بهمون میگه و ماهم سعی میکنیم از دلش در بیاریم یا اون کارو انجام ندیم 

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم

عزیییزم 

نباید کلا کوتاه میام در توی این مورد و اسم مورد نظر خودتون رو میگذاشتی 

به منم گفتن اسم پسرت رو بذار مهدی

منم با تمام حرمتی که واسه این اسم قشنگ قائل هستم ولی نگذاشتم و‌گفتم ما اسم موردنظر رو انتخاب کردیم

بعدم که‌پسرم فلج مغزی شد گفتن چون اسمشو نگذاشتی مهدی اینطوری شد   

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**