2777
2789
عنوان

نامزدی...

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سردرنمیارم زیاد نمیدونم واقعا رفتارشون عادیه منظوردارن به رو بیارم نیارم 

به روی خودت اصلا نیار اصلا اصلا گلم شما هم با خانواده برید تهران همون ی هفته 3&4 روز اول نگید اومدید تهران

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

[QUOTE=143759694]به روی خودت اصلا نیار اصلا اصلا گلم شما هم با خانواده برید تهران همون ی هفته 3&4 روز اول نگید او ...[/QU    خودشون اینجورین بعد خیلی ببخشید میگه هرکی نامزد داره باهاش رابطه داره تو خیلی خودتو میگیری

منم روهمین حساس شدم همه زندگیش شده مادرش ی بار بهش گفتم مادرت بامن خوب برخورد نکرد خیلی عصبی شد

تازه چون این وابستس باید انتظار بدتر از اینو داشته باشی مردایی ک وابسته نیستن از مادراشون طرفداری نیکنن چ برسه ب این من ی دوستی داشتم خاستگارش میگفت باید پیس مامانم زندگی کنیم بابا نداشت پسره

رفتن مشاور پسره کلا از این روب اون رو شد الانم خیلی خوشبخته خداروشکر

توم حتتتما قبل اینکه همه چی رسمی بشه برو مشاور اگ نیومد بدون ب درد زندگیت نمیخوره خودتو بدبخت نکن 

تازه چون این وابستس باید انتظار بدتر از اینو داشته باشی مردایی ک وابسته نیستن از مادراشون طرفداری نی ...

من خودم روانشناسی خوندم خیلی بهش فکر میکنم باهاش حرف میزنم میگه خط قرمزم مادرمه نمیتونم هرروز صداشو نشنوم کلا نقطه ضعفش مادرشه هروقت ازمادرش تعریف میکنم سرحال میشه

من خودم روانشناسی خوندم خیلی بهش فکر میکنم باهاش حرف میزنم میگه خط قرمزم مادرمه نمیتونم هرروز صداشو ...

خب این باعث نشه بعد ها مادرشوهرت تو زندگیت دخالت کنه یا هر رفتاری میخواد باهات داشته یاشه 

تو ک روانشناسی خوتدی باید بدونی با مردی ک وابسته مادرشه نباید ازدواج کرد

خب این باعث نشه بعد ها مادرشوهرت تو زندگیت دخالت کنه یا هر رفتاری میخواد باهات داشته یاشه  تو ...

بله میدونم مادرشم که نامزدم میگه توروخیلی دوس داره و این حرفا ولی چندماهه نامزد شدیم مادرش فقط ی بار زنگ زد حالمو پرسید 

بله میدونم مادرشم که نامزدم میگه توروخیلی دوس داره و این حرفا ولی چندماهه نامزد شدیم مادرش فقط ی بار ...

به جای اینکه از خودش تعریب کنه میخواد مامانشو تو دلت جا کنه نمیدونم یکم بیشتر فکر کن جوری تصمیم نگیر ک بعدا نتونی جبران کنی 

به جای اینکه از خودش تعریب کنه میخواد مامانشو تو دلت جا کنه نمیدونم یکم بیشتر فکر کن جوری تصمیم نگیر ...

ممنون مرسی ببخشید ی سوال دیگه الان میگن برا طلای عقدوعروسی چون طلا گرونه فقط ی نیم ست بردار