2777
2789
عنوان

نامزدی...

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست
اگه میخوای با اخلاقش سر در بیاری باهاش زیاد برو بیرون  با ناز  عشوه حرف بزن خودتو لوس کن ...

نامزدم تهرانه من شهرستان کلا کم حرفه چندروز ی بار زنگ میزنه نمیدونم چرا هرروز زنگ نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم تهرانه من شهرستان کلا کم حرفه چندروز ی بار زنگ میزنه نمیدونم چرا هرروز زنگ نمیزنه

خودت اصلا زنگ نزن بنظرم حالا ،حالا ،ها بازم خودت اگه دیدی خیلی دلتنگی باز من نمیدونم تو باخانوادت بیان تهران یک هفته بمونید خونه همسرت اصلا نرو چه خودت چه خانواده ات فقط مثل مهمون ها برید مثل مهمون هابیان فقط دو س ساعت بمونید اگر هم که خیلی گفتن بمونید بازم بگو نه گلم زیاد صیغه نمونید بهتره 

توی اون ی هفته هم با همسرت زیاد برین برون خرید اگه دیدی که خوب خرید میکنه مثلا تا میگی این قشنگه و برات خرید پس پسر خوبی حتما روی تک تک رفتاراش دقت کن

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
خودت اصلا زنگ نزن بنظرم حالا ،حالا ،ها بازم خودت اگه دیدی خیلی دلتنگی باز من نمیدونم تو باخانوادت بی ...

چندروز پیش شهرستان بودن اینجا باغ بودن مادرشو خواهراشو خالش اینا رفتن باغ منو نبردن البته نامزدمم نرفته بود ولی ناراحت شدم به من نگفتن بهم برخورد

چندروز پیش شهرستان بودن اینجا باغ بودن مادرشو خواهراشو خالش اینا رفتن باغ منو نبردن البته نامزدمم نر ...

والا چی بگم خیلی زوده خواهر شوهر مادرشوهر بازی دارن در میارن 

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
مپرسم میگه کلا اینجوریم باهمه کم حرفم 

راحت دوره یکم سخته احساساتشو درک کنی از پشت گوشی و پیام نمیشه فهمید طرف چجور ادمیه شوهر منم خیلی کم حرفه یکی از مشکلات زندگیم همینه داره سردم میکنه ب زندگی دور ک میش ازم اصلا سراغمو نمیگیره ب زور تو خونه ام فقط من حرف میزنم خوب فکراتو بکن مگ تو رو کامل میشناسه ک هیچ حرفی باهات نداره ؟بگو بیاد شهرتون باهم برید گردش بشناسش