2777
2789
عنوان

نامزدی...

378 بازدید | 46 پست

سلام من بیست وچهارسالمه تازه نامزدی کردم هیچی از رفتار با نامزدوخانوادشو حدوحدود بیرون رفتنو سیاست بلد نیستم لطفاً راهنمایی کنید درضمن ماصیغه هستیم

صیغه ک بده خب رسمیش میکردی   سیاست زنانه میگفتیم

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرف بقیه زیاد گوش نده معمولن هر کسی از دید خودش و نسبت ب خانواده خودش و شوهرش توصیه میکنه....ب نظرم سعی کن در مواجه با همه خوب و مهربون و صادق بدون کینه و حسادت باشی....اگر بعد به مدت بت ثابت شد اشتباه کردی میتوتی رفتارتو عوض کنی یا همونجور خوب بمونی....

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

تو کدوم مورد مشکل داری بپرس😎😎

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
صیغه چرا بده ؟

خب هر کی عقایدی داره کلا تو فامیل ما صیغه و اینا نیست یا عقد رسمی یا خداحافظ

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
تفاهم قبل عقد اخه پس چی 

عقد کن نامزد باش برا اشنایی  خونه زندگی رفتن ک ن اونجور عقدی  رسمی باشه تفاهم نداشتی طلاق بگیر  این تو فامیل ماست 

اگه میخوای با اخلاقش سر در بیاری باهاش زیاد برو بیرون 

با ناز  عشوه حرف بزن خودتو لوس کن تا حرف بزنی روی حرف ت حرف نمیزنه

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

خونه مادرشوهرت شب برای خواب نمون 

هر وقت میری خبر بده سرزده نرو یا نامزدت خبر بده یا اگ نمیگ خودت 

با نامزدت بیرون میری سعی کن خودت باشی خرج‌کن ب فکر جیبش نباش بهت میگ چی میخوری بدون رو دروایسی بگو 

الان ک نه چند ماه دیگ باهاش فروشگاه برو برای خودت خرید کن بگو فلان چیزو لازم دارم بریم بخریم 

گردش برو سعی کن تا میتونی از نامزدیت لذت ببری 

اگ مادرشوهرت متلکی انداخت با رفتاری کرد ک بدت اومد ناراحت شدی به هیچ عنوان ب نامزدت نگو و همیشه خودتو مشتاق خانوادش نشون بده حتی اگر مشتاقشون نیسی

خیلی محبت نکن ب خانوادش اگر میری ظرف میشوری لازم نیس کل اشپزخونه رو تمیز کنی یکم ظرف بشور بشین محبت بی از حد کنی وظیفت میشع همبشه ام برای ظرف شستن نرو لازمم نیست برای خودشیرینی ب مادرشوهر خواهد شوهر و ... هی زنگ بزنی پیام بدی در حد معمول 

ببین عزیزم فقط خودت باش،کسی که لازم باشه در مقابلش سیاست میاست و از این جور بازیا داشته باشی تا درست زندگی کنه بنظر من به درد نمیخوره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن