2777
2789
عنوان

کمک کنید: اینترنت گوشی را چطور غ فعال کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیتزا جونم خاموش میکردم فایده نداشت...همون راه ک گفتم ر اانجام دادم قطع شد...
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
خیلی نامردیه خواهر من که فعالش کرد بدون این که استفاده کنه انقد پول اومد وقتی جزییات صورتحصابشو دیدیم تقریبا همش پول نت بود
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
من دو تا عکس با واتساپ فرستادم و با یکی از دوستام هم چت میکردم...همین... بمنم گفته بودن همین طوری بدون استفاده هم روزی چند هزارتومن میاد...
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
جالب تر اینکه ۳۲۰۰ تومن هزینه تلفن اومده بود و ۱۲۰۰ تومنش هم پیامک بود...هزینه نت را هم نوشته: ۱۶۵ تومن تعرفه عادی نکنه بعدا بیاد؟
درود بر شما سرکار خانم نگار با این روشی که شما انجام دادین اینترنت سیم کارتتون غیر فعال شده و بدون اینترنت wifi قادر به اتصال به اینترنت نیستید . پس مشکلی براتون از لحاظ هزینه موبایل پیش نمیاد. فقط باید توجه داشته باشید که در بیرون از منزل اگه نیاز به اینترنت داشتید این امکان براتون وجود نداره. اگر نیاز دارین همیشه آنلاین باشید و اگر دائما به اینترنت منزل و اینترنت wifi دسترسی ندارید بهترین روش این هست که اینترنت گوشیتون رو فعال کرده و یک بسته اینترنتی ماهانه تهیه کنید. بعد استفاده از داده های موبایل رو در گوشیتون غیر فعال کنید و از اینترنت وای فای منزل به اینترنت متصل بشین و زمانی هم که بیرون از منزل تشریف دارید و طبعا به اینترنت وای فای دسترسی ندارید میتوانید حالت داده های موبایل را در گوشی فعال کنید و از اینترنت استفاده کنید و بعد از پایان کارتون دوباره داده ها رو عیر فعال کنید. البته مطلب مهم اینجاست که شما وقتی بسته اینترنتی خریداری می کننین اصولا نیازی به کارهایی که گفته شد نیست چون هزینه دیگری با تعرفه آزاد برای اینترنت پرداخت نمی کنید.پس خیالتون از بابت قبض موبایل بصورت نجومی راحت است. توجه داشته باشید پس از فعالسازی بسته ماهانه، شما چه از اینترنت استفاده کنید چه نه، بسته شما پس از یکماه تمام خواهد شد. برای خاموش و روشن کردن اینترنت گوشی های اندروید دستور العمل زیر را طی کنید: setting -> wireless&network -> mobilenetworks -> data enable در این قسمت کنار گزینه دیتا تیک را خاموش یا روشن کنید. البته می توانید ویجت این تنظیمات را بر روی صفحه گوشی بیاورید تا به راحتی اینکار انجام شود. موفق باشید
شرکت گسترش ارتباطات روماک | خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب، سامانه پیامک، طراحی وبسایت و فروشگاه اینترنتی، راه اندازی شبکه و دوربین، فروش و تعمیر ماشینهای اداری و تجهیزات مخابراتی، آموزش مفاهیم شبکه، مشاوره و ارائه راهکار در زمینه امنیت و نفوذ، صدور مدارک بین المللی شبکه | باشگاه کاربران(انجمن آموزشی) | ربات تلگرا م  | کانال تلگرا م | گروه تلگرا م