2777
2789
عنوان

چطوری حاضر جواب باشم؟

203 بازدید | 14 پست

منظورم از حاضرجوابی بی ادبی نیست. فقط من یطوریم ک اگه بقیه بهم تیکه بندازن یا مسخره کنن همینجوری نگاشون میکنم اون لحظه واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه و بعدا کلی خودخوری میکنم. مثلا دوستام یا فامیل باهام بدرفتاری کنن درحالی ک مقصرم نباشم، خیلی دپرس میشم و نمیدونم چجوری واکنش بدم😥😓 

اگه کسی این مشکلو داشته و حالا بهتر شده راهکار بده لطفا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل_____اگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حاضر جوابم ولی خیلی وقتا خودم سکوت میکنم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

💝سلام💝

قدم اول اینکه یاد بگیری خیلی خودت رو درگیر حرف بقیه نکنی مثلا تا چند روز بهش فکر نکنی گاها بی توجهی و بی محلی بهتر از جواب دادنه 

یکی از دوستام میخواس حاضر جواب بشه ک بهش توهین نکن بدتر ی حرفی میزد ک مناسب نبود

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
جواب خودشون بهشون برگردون امابرعکسش کن همین😉

چجوری یعنی؟ مثلا تو دانشگاه استادم ازم تعریف کرد دوستم بعد از کلاس واسم قیافه گرفت😓بعد من هی باهاش حرف میزدم در حالی که رفتارش بد بود

من حاضر جوابم ولی خیلی وقتا خودم سکوت میکنم

آخه من کلا خیلی به همه رو میدم و بقیه فک میکنن هرجور که دوست دارن میتونن برخورد کنن باهام در حالی که الان در عذابم

چجوری حاضر جوابی؟ 

💝سلام💝 قدم اول اینکه یاد بگیری خیلی خودت رو درگیر حرف بقیه نکنی مثلا تا چند روز بهش فکر نکنی گاها ...

درسته عزیزم. ولی این اخلاقم شده که بقیه فکر میکنن من هرگز اعتراضی ندارم و هرطور که دوست دارن رفتار میکنن و حتی بی احترامی میکنن و دلمو میشکنن

درسته عزیزم. ولی این اخلاقم شده که بقیه فکر میکنن من هرگز اعتراضی ندارم و هرطور که دوست دارن رفتار م ...

سعیتو بکن ولی خیلی خودتو اذیت نکن 

حرف و تفکر مردم باد هواست 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا