2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288152 بازدید | 36895 پست
پروفشو نگا😍😍😍😍.....مبارکه عزیزم❤❤

ای جوونم 🙈🙈

فدای محبتت

ایشالا که از پسش بر بیام😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
[QUOTE=155816417]ای وااای😂😂😂 الله دیگه چیه😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تو الله بزرررگ تاج سر مایی خانم ...

واای نه ندیدم الله جوونم🤭🤭😛😛😁💝💝💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان هستم عشقم حتما تو خابی😀😀 اومدم اومدی بذار ببینم روی ماهتوووووو

من فداات بشم بهترین دوستم❤️❤️❤️♥️♥️♥️❣️❣️

اکاااای فکر کنم اخر شب بهم برسیم 

ازبابت تبریکتم واااقعاااااا ممنونم عشقم ریپلای نمیشد 

عاااشقتم‌من الهه جوووونم یه دونه ای برام 

ممنونتم واقعا 🙈🙈♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️

زندگیمون قبل از آشنایی با تاپیک بامداد خمار 😛😛😛❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

سلام😊صبح آدینه تون بخیر و شادی ☕️🌤

یہ روزایے هست

آدم اینقدر حالش خوبہ

هیچ اتفاقے نمیتونہ

حال خوبشو خراب ڪنہ

امیدوارم امروز از همون

روزها باشہ براتون...🌈💛✨

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

سلام عشق خوشگلم من دارم میرم اسباب کشی خالم براهمبن زودتر گزارش فردامو‌میزارم  احتمالا وقت نشه بیام به این زودی سایت😍😍😍😍😍😍😍

@فندق_فسقلی  

گزاررش#  

@آسنات99     سلام زهرا جون. 😘😘 روز جمعت بخیر ببخشید گلم من دارم میرم شهرستان و فردا ص ...

سلام عزیزم😘😘به سلامت بری وبرگردی نازنینم انشاءالله خوش بگذره حسابی🙏ممنون که خبردادی😘🌼🌼

سلام دوستان من یک عدد خواننده ی خاموش که بخاطر عضو گیری پاییز بالاخره عضو نی نی سایت شدم اول اینکه عضویتم مبارک  دوم اینکه لطفا منو از قلم نندازین @بامدادخمار  

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
سلام دوستان من یک عدد خواننده ی خاموش که بخاطر عضو گیری پاییز بالاخره عضو نی نی سایت شدم اول اینکه ع ...

سلام گلم 

بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالله مبارك بادا🌺🌺🌺

انشالله اينجا باشي سه سوته باربي ميشي