2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288187 بازدید | 36895 پست
اها بعد آخر شب بخورم برا چربی سوزی خوبه؟ یا ب عنوان وعده اصلی باشه؟ اخه من شیر برام وعده اصلی نیست ...

من خودم یا به جای صبحانه میخورم یا به جای شام  همراهش خرما هم میخورم من کلا 8یا نه مسواک میزنم  دیگه چیزی جز آب نمیخورم میان وعده هم بخوری خوبه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش عزیزم.پس به شب بیدار بگین اگر شما و شب بیدار نبودین من سرگروه جایگزینم

باشه عزیرم 

@شب_بیدارم  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95     عزیزم دیروز حالم خوب نبود هم جسمی (گلاب به روت)هم روحی(وزن اضافه کردم🙁🤔) ...

عزیزم ورزش داشتی ؟ 

همه چیو رعایت کردی ؟؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خب سرگروه کمکی کی شدالان؟ 

@شب_بیدارم   و اگر ایشون نبود @گل_گلاب4859   

البته تعداد گروهمون الان کمه ولی بعدا ک عضو گیری بشه خیلی در هم برهم میشه وقتایی ک نباشم 

سپيده ميخوام از ٢٨ تا ٣٨ فقط بزام سه تا بچه شايد ٤ تا بيارم خودم دو تاييم خيلي كميم هميشه دوس داشت ...

خیلی خوبه ولی بنظرم از الان شروع کن😂😂

من خودمم خیلی بچه دوس دارم شرایطشو داشته باشم و خدا بده سه تا دوس دارم بیارم😍😍😍

سلام عزیزم خیلی عالی بود گزارشت افرین. فقط ی فکری برای نسکافه ت بکن. حداقل ی روز درمیان بخور

واقعا بایدیه فکری بکنم هزینه ای هم خیلی میشه  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
خیلی خوبه ولی بنظرم از الان شروع کن😂😂 من خودمم خیلی بچه دوس دارم شرایطشو داشته باشم و خدا بده سه ...

انشاالله شرايطشو داشته باشي سه تا شن بچه هات

من خانوادم كم جمعيته كلا دوتا بچه ايم ٤ تاييم خانواده شوهرم خيلي زيادن اونجوري خيلي دوست دارم بخاطره همين ميگم دوتا كمه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام😘 پس همون۶۸هستی👌👌👌

مرسی عزیزم آره فک کنم😁😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
باریکلاا.. ورزشکار_خودمی# 👏👏👏👏👏👏👏

عزیزخودمی# 😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@سمیه1396  

💚 ۱۰۰  پروانه💪

💚 ۱۰۰ طناب💪

💚 ۳۰ اسکات پرشی💪

💚 ۲۰۰ چالش چوب💪

💚 ۶۰ چرخش روسی با دمبل💪

💚 ۹۰ زیرشکم با وزنه شنی💪

💚 ۸۰ زیرشکم قیچی💪

💚 ۸۰ زیرشکم متناوب💪

💚 ۶۰ زیرشکم چرخشی💪

💚 ۶۰ دوچرخه با وزنه شنی💪

💚 ۶۰ لمس پاشنه💪

💚 ۸۵ حرکت پهلو💪

💚 ۵۰ کرانچ 💪

💚 ۴۵ حرکت شکم با توپ💪

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم..🌸 پس همون ۶۸ فیکس هستی👌👌👌عالیه

آره فک کنم😋💪

قررربون تو عزیز😘