2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288153 بازدید | 36895 پست
گزارش#   @zizigoli     سلام ناشتا.ابلیمو اب زنجبیل ۱ لیوان ناهار ..جوجه کباب ب ...

عالیه عزیزم اشکال نداره هر یه هفته   یه بار  استراحت بده به خودت

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام سلام صفا اوردم😌عزیزم من اولین شب رو گزارش نمیدم از فردا بهت گزارش میدم کالری مجازما مصرف کردم ...

باشه عزیزم مشکلی نیست ولی لطفا منظم باشید امیدوارم شما هم مثل دو سه تا از بچه های دیگ ام منظم باشید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
کلا ۵ کیلو کاهش میتونی از کالریت کم کنی الکی کم نکن چون وزنت هی بیاد پایین کالری برات نمیمونه

چشم امروز مرغ ابپز اینا خوردم زود سیر شدم 😃خوشحالم الان 🤣

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
مرسی😘 ما میتوانیم،،ایشالا زودی خودت ب هدفت برسی😊

ان شاالله با همدیگه

فداتم 😙😙

مرسی جواب دادی 🤗

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
چشم امروز مرغ ابپز اینا خوردم زود سیر شدم 😃خوشحالم الان 🤣

مرغ سیر کنندگیش بالاست واقعا

سعی کن با آجیل یا شیر یا ماست کالریتو پر کنی

یه لیوان آب هویج ۹۳کالری داره،،،یچی پر کالری بخور ک پر شه

الان اینجور ب کالریت نگا نکن وقتی وزنت میاد پایین کالری کم میاری

به حکمتش دل بسپار 🌿
قربونت😘😘😘...روز فست ورزش یه کم سخته

اره آدم واسش جون نمی مونه 

مرغ سیر کنندگیش بالاست واقعا سعی کن با آجیل یا شیر یا ماست کالریتو پر کنی یه لیوان آب هویج ۹۳کالری ...

اب هویج چاق کننده اس ولی خود هویج واسه لاغری خوبه حالا علتش رو نمیدونم ولی بجای اب هویج شیر بخوره خیلی بهتره 

😢😢😢دقیقا

من امروز از بس خوردم هنوزم گشنه ام نمیدونم چم شده 

وای من که این حالت ۹۰ درصد تجربه میکنم 😅😅نزدیک پری شدنت نیست؟

نه هنوز ده روز دیگه مونده 

@pari95  گزارش#  

سلام عزیزم😍🥳

گزارش امروز     فست#  ‍ 

صبحانه: تخم مرغ آبپز+ نان+ قهوه با شیر=۲۲۷

نهار: سینه مرغ آبپز+ کلم سفید+ هویج=۲۱۰

شام: نان =۴۶

میان وعده: بادام درختی=۱۱۵

کالری مصرفی۵۹۸

کالری مجاز ۶۰۰

ورزش✅

چالش آب✅

آب ۸ لیوان✅

ویتامین C و مولتی ویتامین✅

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨