2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288150 بازدید | 36895 پست
ممنون از راهنمایی های خوبت.....یه چیز بگم باور میکنی یه بارم اولاش گفتم من ۱ ساعت تردمیل  گاهی ...

عرق کردن ب معنی چربی سوزی نیس گلم عرق یعنی آب بدن و ربطی ب درست و غلط بودن ورزشت نداره عکس العمل طبیعیه بدن هست آب وقته ورزش زیاد بخور

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون از راهنمایی های خوبت.....یه چیز بگم باور میکنی یه بارم اولاش گفتم من ۱ ساعت تردمیل  گاهی ...

عرق کردن مهم نیس عزیزم مهم تپش قلبه اینکه به نفس نفس بیوفتی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@سمیه1396‍ 

@سمیه1396  

سميههههه الان كه فكر ميكنم ١٠٠٠ كالري خيليييي كمه ديشب جو گرفته بود منو 

همون عاديه خودمونو ميگيرم يه موقع زد بالا كالري مثل هميشه فست ميگيرمو از مجازم كم ميكنم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@هستی،بانو     سلام سرگروه عزیز خوش برگشتی  از احوالات اینجانب جویا باشید خرابم خ ...

سلام عشقم 

بلا دور باشه ازتون انشالله

ایراد نداره از الان شروع کن گذشته رو یاداوری نکن انگیزت از دست نره 

من درخدمتم عشقمــــ

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جان

صبحانه ۴۱ گرم نان دوتا گردو و یه قاشق عسل خیلی کم خامه و عسل و چای ۲۷۳ کالری 

ناهار یه کفگیر پلو مهمان بودم کفگیرشون کوچیک بود با چشم فهمیدم که ۶ تا قاشقه و ۷ قاشق خورشت کدو ۲۷۳ کالری 

شام۱۰۰ گرم املت ۲۱ گرم نان سنگک ببخشید نونم زیاد شد خیلی گرسنه بودم ۲۱۴ کالری 

میان وعده همه جور میوه موز شلیل هلو انگور والو زرد بادم هندی پسته فندق یه شیرینی خشک خیلی سبک بود ۳۰ گرم حساب کردم چون مهمان بودم نشد وزن کنم و یه شربت البالوو ۹۱۲ کالری 

کالری مجاز ۱۶۸۰ 

کالری مصرفی ۱۶۸۰

اب کم 

ورزش هیچی متاسفانه 

چالش فست فود و نوشابه رعایت شد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@pari95    جووووونه دلم 😍😍😍 گزااارش#  

👌👌👌👌👌💋💋💋

بسیار.خوشمان.آمد#   😁

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پری جون میگم لیست وزن ما رو نمیذاری؟؟؟

گلم من تا دیروز سرگروه قرمز بودم‌ لیست قرمز دستم بود. وزنا شمارو ندارم عزیزم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@عروسترکم   گلیا  لیست وزن  زرد دست شماست  اگه اره بدید خودم بزارم ممنون 

@بامدادخمار  

@مامان_الیساهستم2  

سلام

صبحانه: 1 لیوان حلیم
ناهار: 7 ق عدس پلو+ یک تکه گوشت
شام: یک سوم لیوان آبگوشت+ 3 ق گوشت کوبیده
میان وعده: شیر قهوه+ رطب 2 تا+ 3 تخم بلدرچین+ دوغ
ریزه خواری: 30 کالری
مجاز و مصرفی: 1160
ورزش 10 دقیقه پیاده روی

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه