2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288164 بازدید | 36895 پست

سایز#  

💚💚💚💚💚

شروع ۱۰ اردیبهشت.         ماه قبل       الان         هدف🏆
کمر.         ۷۴.                    ۷۳.        ۷۰ ⬇️         ۶۸
سینه.        ۹۲.                     ۹۰.       *  ۹۰            * ۹۰
زیر شکم    ۸۸.                    ۸۸.      ۸۶⬇️           ۸۰
معده.       ۷۹.                    ۷۷.        ۷۳⬇️         ۷۰
بازو.          ۳۳.                    ۳۳.      ۳۱⬇️          ۲۵
ران.          ۵۳.                     ۵۳.         ۵۳           ۵۰
دور با سن   ۹۲.                    ۹۲.          *۹۲         * ۹۲
ساق پا.      32                      ۳۱.         ۳۱.         *   ۳۱
مچ دست.   ۱۵.                    ۱۵.          ۱۵.           * ۱۵
مچ پا.      ۱۹/۵.                    ۱۹.           ۱۹          *  ۱۹

***ستاداره دارا یعنی تثبیت***

@sepiiiiiideh  سلام گلم

@دیانا24  سلام گلم.. کجایی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم این گزارشت خوب نیست. پرررررر از کربو بود متاسفانه. الویه.نان زیاد.پلو.کیک...

واییی سرگروه اومد 

من فرار کنم

آره میدونم  

سهیلا جان امروز بیرونم نمیتونم گزارش بدم. اشکالی نداره؟ 

سعی میکنم مثل دیروز نباشم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
سلام سمیه جون  من هی سایز میگیرم قبل پریودی کم بود الان که پریودم سایزم زیاد شده مخصوصا شکم و ...

گلم این مال پریودی هس که بدن ورم میکنه، عادیه

به خاطر همین میگیم که روز قبل پری و ۳ روز اول پری، نباید وزن کنید و نه سایز کشی..

چون جفتش کاذب هس

همون قبل پری که سایز کردی، درسته👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مررررسی عشقم ک حواست هست. خوب کاری کردی جواب دادی.

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام عشقققققققم😍😍😍😍😍😍

واااااااااای مردم از بس اومدم و نبودی تک و تنها بوووووودم😢😢😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عیدت مباااارک 💕💕💕💕

به حکمتش دل بسپار 🌿
ميدوني چرا ميگن بشم ٦٨ چون ٧٠ يكم پر مياد به دهن يكي بپرسه چند كيلو ٦٨ قشنگ تره تا ٧٠😂😂😂😂😂😂😅 ...

😂😂😂😂😂 

منم فكر ميكردم خيلي بلنده 😂😂😂 نابودم كردي سميه همه تصوراتم پر زد رفت🤣🤣🤣

😆😆😆 دیدی تناسب اندام چقدر مهمه..

شکیرا واسه من در قسمت اندام و اعتماد به نفس الگو هس.. با اینکه ۲ تا بچه داره بازم اندامش را از اول ساخت💪💪💪

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام عشقققققققم😍😍😍😍😍😍 واااااااااای مردم از بس اومدم و نبودی ...

سلام جووووووونم

خوبی عشقم.

عید خودتم مبارک ناناز😍😍🐑🐑

اقا مای ایرانسل گولم زد. اخرین مهلت بسته مو زده بود 9/5  ساعت2 شب. منم گفتم خو 9 ام دارم تا شب. بعد صبحش اومدم دیدم بعععععله منظورش 8ام بوده😬.  دیگه منم نت نگرفتم  کارتم مشکل داشت. 

درسته دلم براتون تنگ شده بود و بخدااااااا همش فکرم اینجا بود هی ب شوهرم میگفتم بچه هاااااااام. 😁میگفتم الان من نیستم نکنه بی انگیزه شن فک کنن نمیام دیگه. 

ولی ی روز استراحت بدون نت لازم بود خدایی. اصلا ی ارامشی داره زندگی بدون نت. ب همههههه کارام رسیدم.هی به گوشی و شارژرم وصل نبودم😁😁.

خلاصه ک ببخشیییییید 🙏🙏

بله گلم. منم بهت گفتم که 67کافیه برات. اره میشه چرا نشه ک سایز کم کنی. صورتتم بری تثبیت ی ندت خوب ...

سهیلا جون من پسر خالم کوچیکه قندش رفته بالا حیخام برم بیمارستان امروز نمیتونم گزارش بدم

خدایا شکرت 🌸