2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288165 بازدید | 36895 پست
عسلم میشه خرد....یا مثلا لبنیات مثل پنیر ..ماست اینا؟

عسل بله. کنجد هم میشه.ولی شیر وماست و پنیر نه 👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@نازلی_سخن_نگفت  

عزیزم جدیدا وقتی بلند میشم چشمام سیاهی میره تا ۱ دقیقه چیکار کنم مخصوصا روزای فست

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

غذای_رژیمی#  

پیتزای سیب زمینی🍕🥔

سیب زمینی خلالی گریل شده+ قارچ حلقه شده تفت داده شده+ پیاز خورد شده+ فلفل دلمه خورد شده.

تخم مرغ هم زده با نمک+ فلفل+ ابلیمو 

اول پیاز را یه تفت میدید و پخشش میکنید ته ماهیتابه بعدش روش فلفل دلمه خورد شده میریزیم، بعدشم قارچ ها و در اخر سیب زمینی ها.. اخر سر هم تخم مرغا را روش بریزید. درشم ببندید تا خودشو بگیره..

اخر سر هم روی یه بشقاب برگردونیدش.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی گلم جواب دادید 😘😘اگه بتونم برای اولین بار ببینم میتونم بگیرم

انشالله که بتونی و‌موفق بشی 

قربونت

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@شب_بیدارم    

ممنونم عزیزم به روی چشم رعایت شده واز این منبعد هم حتما میشه😘😘😘😘

@بامدادخمار  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@فریماهی     @golgoliiiiiiiiiiii     @paytakht     @900narges ...

سلام عزیزم

صبحانه نون تافتون و پنیر و چای و شکر۳۵۲ کالری 

ناهار۹ ق پلو و ۲۰۰ گرم خورشت ۵۲۹ کالری 

شام دوتا تخم مرغ ابپز و گوجه دلستر۵ قاشق سوپ ورمیشل ۴۱۷ کالری 

میان وعده گیلاس عسل خرما بستنی۲۹۰ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۶۸۰ 

یه ربع ورزش 

امروز ناسالم بودم کلا 😑😑تمام عزیزم 😚😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚