2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288159 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم... خوشحالم ک شما سرگروهمون شدی...مهربون جدی و مسئولی! مشکلی برامون پیش اومده و احتمالا ت ...

سلام گلم مرسی از تعریفت   

امیدوارم مشکلت هر چی زودتر حل بشه  

خوشحالم که نسبت به رژیمت حساسی و خودت رعایت می کنی آفرین   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام  من اومدم بالاخره  اين مدت همش سوپ خوردم  ولي امروز صبحونه برنج خوردم 🥴 دير ...

عزیز برگشته از سفر کی گزارش می دی پس؟ دوشنبه چی شد؟

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@شیرین_آردا  

سلام

گزارش

ص هیچی

ن. خوراک لوبیا ۱۷۰ کالری

م. چوب شور خربزه شلیل شیر ۶۱۶ کالری

ش سینه مرغ با ۵ قاشق برنج ۳۲۷ کالری

مجاز ۱۴۰۰ 

مصرفی ۱۱۱۴

نتونستم فست ببندم با دارو اذیت میشم 

خبر خوش اینکه پری شدم😅😅😅😅 خداکنه برم‌رو ترازو یهو بیاد پایین وزنم

فقط ی سوال الان ک پری شدم بازم وزنم کاذبه؟ تا آخرش؟ یا وقتی پری میشی وزنت برمیگرده ب وزن اصلی؟

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

سلام گل جان @سمیه1396 گزارش# فست#  

سلام 

چرا تو کالری شماری تاکید میشه به ۳ وعده خوردن برنج تو هفته؟؟

خوب اگه بر اساس کالری مجاز باشه چه اشکال داره؟؟؟؟

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
عزیزم عکستو دیدم💚💚💚 عاالیییی جمع شدیییی👌👌 آفریییننن ب این اراده 🤗🤗🤗💪💪💪💚💚💚

عزیزم از زی زی خبرنداری؟نیستش😥

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش#  

فست

صبحانه:چای+خرما(۴۲)

ناهار:عدس+کاهو(۲۱۰)

میانوعده:چای سبز+کشمش+آلوچه+آلبالو+شیر+سیب(۲۰۴)

شام:شیر+خرما(۸۴)

مصرفی:۵۴۰(به جبران خرابکاری دیروز😋)

مجاز۷۰۰

ورزش:حلقه+چالش شکم

چالش چوب۳ست ۳۰تایی👍

آب۸لیوان👍

چالش اب ولرم👍

چالش گلاب👍

۵۵روزمانده تالاغری وجذابیت😍👍

@خانومه_مانكن  

@سمیه1396  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام  چرا تو کالری شماری تاکید میشه به ۳ وعده خوردن برنج تو هفته؟؟ خوب اگه بر اساس کالری مجاز ...

چون برنج کربوهیدارت وچاق کننده وشکم آور دوروز در هفته هم برا اینکه مو ریزش پیدا نکنه در وعده ناهار حداکثر 100گرم بدن کلا کارش قند سوزی وقتی قند تو بدن نباشه میره سراغ چربی ها برای همین باید نون وبرنج ومحدود وقند مصنوعی حذف کرد  البته اینا اطلاعاتی که من از نت فهمیدم درست غلطش زیاد نمیدونم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام  چرا تو کالری شماری تاکید میشه به ۳ وعده خوردن برنج تو هفته؟؟ خوب اگه بر اساس کالری مجاز ...

سلام عزیزم

چون کیفیت مهمتر از کمیت هستش.

درسته ک باید کالری رو ب اندازه مجازت مصرف کنی ولی خیلی مهمتررره ک با چی کالری تو پر کنی.

مثلا شما مجازی 1500تا کالری در روز مصرف کنی . میشه این مقدار رو با پیتزا.سیب زمینی سرخ شده.ماکارونی چرب وچیلی  پر کرد.

و هم اینکه

میشه با سبزیجات.لبنیات.میوه.مغزیجات پر کرد.

خب خودت بگو . کدوم بهتره.؟

چون برنج کربوهیدارت وچاق کننده وشکم آور دوروز در هفته هم برا اینکه مو ریزش پیدا نکنه در وعده ناهار ح ...

ممنون از راهنمایی تون.🌺🌺

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم