2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288154 بازدید | 36895 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام،ببخشید یه سوال،عضو جدید نمیگیرین؟😢

سلام عزیزم. متاسفانه تا اول مهر نداریم.گروه هامون پر شده.

خودت خاموش دنبال کن.توضیحات صفحه اول رو کاااامل بخون و شروع کن.ک ایشالا اول مهر چند پله جلوتر باشی😊

سوالی هم داشتی در خدمتیم.

گزارش#  امروز سه شنبه صبحانه ۱لیوان شیر کم چرب(۱۱۴) ناهار سیب زمینی ابپز و گوجه و ۱ق روغن ز ...

ممنون عزیزم خیلی خوب بود مخصوصا ورزشت

ریزه خواری نداشتی؟ افرین

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

سلام عزیزم گزارش دوشنبه ت رو چرا ندادی؟؟؟؟

@رهام97  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

@سمیه1396 سلام عزیزم من ساعت ده به بعد نیستم گزارشم رو الان میذارم گزارش# فست# ۶۲ روز تا جذابیت

خانما تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینید من کالری روزانه باید ۱۴۰۰باشه بعد تو قسمت فعالیتهای مانکن حتی ظرف شستن وآشپزی و...جز کالری سوزی حساب میشه خب اگه من بخام تمام فعالیتهای اینطوری مثل حتی دارزکشیدنم حساب کنم که در روز بالای ۲۰۰۰تا میتونم بخورم اونجوری وزن کم میکنم یانه

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
خانما تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینید من کالری روزانه باید ۱۴۰۰باشه بعد تو قسمت فعالیتهای مانک ...

اونا رو نباید حساب کنی عزیزم 

گروه سبز وزن الان ۵۵ وزن هدف ۵۰ ‌قد : ۱۶۴
@zizigoli     گزارش#   عزیز من حس میکنم سرماخوردم بدنم درد و یکم کسلم ورزش ندارم ...

الهی عزیزم یکمی استراحت میکردی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش# @zizigoli   سلام وقت بخیر  من امروز نصف روزو فست گرفتم فکر کردم امروز سه شنبه ...

ببخشید عزیزم دیروز اعصابم بهم ریخته بود نیومدم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣