2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288197 بازدید | 36895 پست
ممنون عزیزم چالش آب انجام میدم فعلا تا یه هفته دیگه چالش سرکه رو انجام میدم من متایولیسمم پایین برا ...

خیلی عالیه عزیزم 😍 از همینت خوشم میاد دقیقا میدونی چی برای بدن خوبه و همونا رو میخوری

پیشنهادت هم عالی بود😍😍 وای من یه فکری اومد تو ذهنم دلم ضعف رفت یادمه  ایران شبای تابستون می رفتم میوه فروشی ته بار الو و اینجور چیزا رو می گرفتم تو خونه پاک می کردم لواشک می ساختم😋😋😋

منم به شدت با مقوله ی میوه و سبزی درگیرم چون اینجا خیلی گرونه شاید بگم قیمت ۲ کیلو بادمجون یا یه خرید درست حسابی سبزی ها و‌میوه های مقوی بشه اندازه یه کیلو گوشت...واسه ما هم که درامدمون پایینه سخته مرتب میوه و سبزی بگیریم از فروشگاه ها هم دوریم و تازگی هم بی ماشین شدیم دیگه بدترررر‌ ولی خب سعی کنم هر طور شده بگیرم با اینکه واقعا بهمون فشار میاد😭😤😤 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
عه چالش جديد رو نديدم ن اب رو رعايت ميكنم ن كالري رو همين جوري چشمي ميزنم والا فكر كنم بيشتر ميشه ...

خوب پس کالاری مصرفیت بالاتر از مجازت زده.. 

مصرف اب و سبزیجاتت را ببر بالا😉

چالش اب ولرم قبل غذا 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@zizigoli  

گزارش#  

عزیز من حس میکنم سرماخوردم بدنم درد و یکم کسلم ورزش ندارم

چالش آب رعایت کردم 

کالری مجازم ۱۲۰۰ ولی نتونستم کامل ببندم 

مصرفی ۱۰۴۷

صبحانه :۳۵ گ نون + ۱۵ پنیر (۱۵۴)

ناهار : لوبیا پلو ۶ ق+ ماهی ۵۰ گ(۳۰۷)

شام : عدس ۱۴ ق (۱۹۶)

میان وعده : خرما خشک ۱۰ عدد +  خربزه ۱۰۰۰گ میدونم زیاد برامم خوب نیست ولی من عاشق خربزم تنها راهی ک نخورم این که تو خونه نباشه🙈(۳۹۰)

راستی من سرگیجه دارم و چشمام سیاهی میره مخصوصا وقتی بلند میشم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

وای چقد عالی . خوش به حالت ، حداقل یک طرف خوراکی هات تامینه. خدا رو شکر که تنتون سالمه . پایین شهر و ...

ممنون عزیزم انشالله همه ی بنده های خدا بتونن از تموم نعمت های خدا استفاده وبهره ببرن  

امروز موقع پیاده روی تو میوه فروشی هلو دیدم خیلی درشت خوب بود کیلو 8 هلویی که ماداریم کیلو 2500 بود ولی گفتم هردوش هلو هست مهم خاصیت وویتامینش 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@zizigoli     گزارش#   عزیز من حس میکنم سرماخوردم بدنم درد و یکم کسلم ورزش ندارم ...

شام هم ۱۴ ق عدس کمتر شد 

حدودا ۷.۸ ق خوردم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

خیلی عالیه عزیزم 😍 از همینت خوشم میاد دقیقا میدونی چی برای بدن خوبه و همونا رو میخوری پیشنهادت هم ...

انشالله وضع مالیتون هم روبه راه بشه به زودی قلب مهربونی داری امیدوارم همه انرژی های مثبت به زندگیت سرازیر بشه اونحا بازار تره بار نداره بهم نخندیا سوال خوب  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ممنون عزیزم انشالله همه ی بنده های خدا بتونن از تموم نعمت های خدا استفاده وبهره ببرن   امروز م ...

منم همیشه موز میخرم . خونه ی من بدون موز نباید باشه . اما موز ارزون میگیرم . دیروز گرفتم نه تومن . داخلش سفید و خوبه فقط پوستش لک داره . 

موز تر و تمیز هم که میگیرم پوستش و خشک میکنم و آسیاب میکنم میریزم تچی غذا . خیلی مقویه. 

منم همیشه موز میخرم . خونه ی من بدون موز نباید باشه . اما موز ارزون میگیرم . دیروز گرفتم نه تومن . د ...

پوست موز چه کار میکنی متوجه نشدم

گزارش#  

چالش# ۸۶ روزه

@سمیه1396  

صبحانه: نیمرو+۲کف دست نان تافتون:۲۲۸کالری

ناهار ۱/۵کفگیر ماکارونی+یه لیوان دوغ+سالاد کلم و کاهو بدون سس:۳۶۹کالری

شام: یه تخم مرغ آبپز+خیارشور+یه لیوان دوغ:۱۴۶کالری

میان وعده: ۲ عدد خیار+کشمش+۲قاچ گرمک+یه موز+یه قاشق کنجد: ۲۸۲کالری

مجاز۱۰۶۰

مصرفی۱۰۲۸

چالش چوب 

یه ساعت حلقه

چالش پلانک

چالش آب (۸ لیوان اب)

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
انشالله وضع مالیتون هم روبه راه بشه به زودی قلب مهربونی داری امیدوارم همه انرژی های مثبت به زندگیت س ...

قربونت برم مرسی مهربون   

چرا داره بهش می گن farm market ولی ما تا حالا نرفتیم ازمون دوره خیلی نمی صرفه. الان که ماشین نداریم اون موقع هم که داشتیم پول بنزینش از اختلاف قیمت بیشتر می شد   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیز جان 💚 @سمیه1396   گزارش# ۶۳ روز تا جذابیت

سلام گلم🌸

خدا قوت ورزشکار💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش# @zizigoli سلام وقت بخیر 

من امروز نصف روزو فست گرفتم فکر کردم امروز سه شنبه هست بعد که دیگه فهمیدم یه دونه کلوچه خوردم ۱۵۰ کالری 

سه  یا ۴ تا سیب گلاب خوردم و خیارسبز    ماست کم چرب ۴ تا قاشق خوردم نانلواش ۴ تا کف دست  شام هم هنوز نخوردم  ماکارونی دارم به نظر شما بخورم ؟؟؟ولی کالریم رو پر نکردم 

ورزش رو۵۰ تا حرکت پروانه دارنشست ۳۰ تا شنا ۱۲ تا  و ۳۰ دقیقه هم ورزش سنگین کردم 

چالش اب ✔

اب ۷ لیوان 

کالری مجازم هم ۱۲۶۰ 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
مرسی ،پس شاید امشب نتونم پر بکنم .  صبحانه هام همیشه کامله و توی سفره ی صبحانم تقریبا همه دسته ...

عالیه افرین 👌👌👌👌❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم