2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288152 بازدید | 36895 پست
کره ۷ گرم و عسل ۱۵ گرم لازانیا ۲۰۰ گرم کوکو هم سرخ کرده بود ولی خیلی خیلی کم خوردم.... ۱تکه ...

مرسی

نه دوباره نمیخواد بگی اگه قبلا گزارشت رو دادی ولی حتمممممممما از فردا بنویس خیلی مهمه

شکلات و مسقطی و کلا هله هوله رو باید هوسی خورد اونم با فاصله اونم یکی در هر بار   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@نازلی_سخن_نگفت   . سلام نازلی ... من فست نگرفتم چون ۲۰۰ تا از کالریم کم کردم . صبحانه : ...

مجاز و مصرفیت کو دختر؟؟؟ بنویس تا گزارشت رو چک کنم  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
انشالله دخمل میخوای یا پسر

تا به امروز میگفتم دلم میخواد پسر باشه البته هر چی شد رو تخم چشام جا داره اما الان واقعا برام فرق نمیکنه فقط بشممممممم حالا من پسر یکم بیشتر دوست داشتم اما دلم میخواد فقط باردار شم و صحیح و سالم و صالح باشه

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
سلام گلی 😘 حرف نداری 😍👍 همین فرمون برو جلو 💪

عزیزم من چالشو خوندم ان شاالله لپاز فردا رعایت میکنم 

بعد گفتم بگم دوتا قاشق روغن زیتونم خوردم کالری ۱۷۱۶ تا شد دیگه واقعا نمیتونم پرش کنم دیروزم زیاد خوردم به اون در 

ان شاالله ببینم فردا چه کردم جمعه ها خراب میکنم خیلی 😑😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خوبه عزیزم ❤❤ ورزش قدرتی انجام بده ننه😞😞

سلام عزیزم 

صبحانه خاب بودم ناهار ناراحت بودم نخوردم 😁

بعد از ناراحتی براخودم پیتزا درست کردم خوردم بعد شامم نخوردم میانوعده هم شیر قند دوتا کوچیک چاییی سیب

ورزش پیاده روی 

از فردا قدرتی میرم ان شاءالله ی مدت باخودم لج کرده بودم اصن میگفتم میخام چاق باشم تا بمیرم😂 الان باز فک کنم حالم خوبه🤪

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
تا به امروز میگفتم دلم میخواد پسر باشه البته هر چی شد رو تخم چشام جا داره اما الان واقعا برام فرق نم ...

من عاااااااشق دختررررر بودم و هستم😭😭😭😭😭😭

شوهرمم عاشق پسر تا جنسیت معلوم نبود میگفت دوتا بیاریم یکی پسر یکی دختر 🙄🙄🙄🙄رفتیم سونو گفت پسر تو را ه گفت بچه همون یکی باشه بهتره😟😑😑😑😑😑😑 دوس دارم خفش کنم

انشالله توام مامان یه پسر ناز و خوشتيپ میش به زودی زووووود😉😉😉😉

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

@مامان_الیساهستم2    @mamanali95  

صبحانه : نان و عسل (۲۲۰ تا)
ناهار : استنبلی (۲۸۰ تا)
شام : نان و قیمه بادمجان (۳۵۶ تا)
میان وعده ها : هلو ، خرما خشک ، کیک بدون تخم مرغ و یه لیوان شیر (۴۴۵ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۰۲
آب قبل غذا ✔      ۱۰ لیوان آب ✔
چالش چوب دو ست ۵۰ تایی

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
شیر رژیم شیردهی رو میخوری؟ رطب خیلی خوردی و صبحانه سعی کن کاملتر بخوری. خرما روزی ۵ تا مجازیم🤪

سلام رژیم‌شیر دهی ۲۸ تیر ۶۶ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه ۳۰ گرم رطب ۴۶ کالری 

ناهار دلمه برگ‌مو ۴۲۰ کالری 

شام آش رشته ۴۲۰ کالری

میان وعده کشک خشک.خیار .زردالو.آلبالو.انبه .گیلاس ۳۷۹ کالری

کالری مجاز ۱۲۲۰ کالری 

کالری مصرفی ۱۲۱۹ 

ورزش نیم‌ساعت پیاده روی .شنای سینه 

شیر مجاز رژیم شیردهی یک لیوان 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

سلام ببخشید من عضو نیستم،فقط یه سوال فرمول کاهش یک کیلو در هفته چیه تا بتونیم با کالری شماری وزن کم کنیم؟ممنون

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
من عاااااااشق دختررررر بودم و هستم😭😭😭😭😭😭 شوهرمم عاشق پسر تا جنسیت معلوم نبود میگفت دوتا بیاری ...

فرات شم گلم دوتا شونم شیرینن دیگه هر چی به صلاحه  من فقط  چون خودم همیشه دوست داشتم یه برادر بزرگ تر از خودم داشته باشم دوست داشتم بچه اول پسر باشه یا اینکه به خودم فکر میکنم که اگه الان پسر بودم چقدر تو این روزا به درد خانوادم میخوردم 

فرات شم گلم دوتا شونم شیرینن دیگه هر چی به صلاحه  من فقط  چون خودم همیشه دوست داشتم یه برا ...

انشالله یه ماه دیگه خبرای خوب خوب بشنویم ازت منو تگ کنا😁😁😁😁

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

سلام گل جان @سمیه1396 گزارش# فست#  

۶۵ روز تا جذابیت

انشالله یه ماه دیگه خبرای خوب خوب بشنویم ازت منو تگ کنا😁😁😁😁

چشم حتما ♥️♥️♥️♥️♥️انشالله نمیدونم چرا خودم امید دارم که میشم امید وارم امید واهی نباشه مامانم میگه چون بار اولته و هنوز نمیدونی چقدر سخته باردار شدن امید داری ...... البته شاید درست میگه من تخمدانم تنبل و ضعیف اما همش امید دارم نمیدونم چرا