2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288159 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

@zizigoli  

صبحانه=۴ کف دست نان با املت ۱۰۰ گرم(۲۹۲)

ناهار=گوجه و بادمجان۱۰۰ گرم(۱۸۰)

شام .نمیخورم دیگه

میان وعده=چایی.پفیلا (۷۸)

مصرفی....۵۵۰

مجاز ..۵۰۰_۷۰۰

ورزش 

۴۵ دقیقه حلقه    سوزانده ۳۱۷ کالری

چالش ۳۰ روزه روز دوم       ۷۲ کالری

هیچی نخوردم پیاده روی نمیتونم دیگه ببخشید ایدا جون

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

من از کالری شمردن خسته شدم....میخوام با ترازوی آشپزخونه کاری نداشته باشم و البته کم خوری کنم 

عزیزم تند تند میام سر میزنم تا انگیزه ی لاغریم کم نشه

ورزش هم که عاششقشم کلا اوکی هستم باهاش

سهیلا جون و الهه جون ممنون از هردوتون عزیزان 

سرگروه مهربونم که خیلی حمایتم کرد💚💚🙏🙏@بامدادخمار

@مامان_الیساهستم2  

انشالله یروز بیام اینجا بگم که لاغر کردم عزیزان

💋💋💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@رهام97  

@مهربانی  

بچه ها گزارش دوشنبه چی شد؟ کجا موندین؟

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

@سمیه1396 گزارش# 69 روز تا جذابیت فست#  

سلام من دیروز کلا بیرون بودم صبح یه نون پنیر خوردم 185 عصر یه سالاد با مرغ پخته و کینوا. نشد حساب کنم اما از 500 یا نهایتا 700 بالاتر نرفته مطمینا

تو یه روز چند تا از بدترین اتفاقای ممکن برامون افتاد همش در حال بدو بدو و ناراحتی و تصمیم گیری های عجیب غریبم برام دعا کنید

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
مگه نمیگن چاق میکنه من عاشق شکلات تلخم از روزی ک رژیمم نخوردم

نع من نشنیدم چاق میکنه🤔

اتفاقا جلوی اشتهای کاذب رو میگیره و کلی خاصیت داره 

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@سمیه1396   گزارش# 69 روز تا جذابیت فست#   سلام من دیروز کلا بیرون بودم صبح یه ...

انشااله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم🙏

هوراااااا😐واقعا پس من برم بخرممم

هرچی درصدش بالا باشه بهتره تازه اون ۹۹ درصدو بخوری مثل زهرماره دیگه هیچی بعدش نمیخوری😆

امروز ۶۹ روز مونده ،، عاره؟

سلام سمیه جان، پی وی چک میکنی عزیزم‌ ممنون میشم

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

@pari95  

سلام عزیزم یه سوال دارم تو کرفس زده خورشت قیمه بادمجون مثلا اینو چطوری حساب کنم بادمجون و گوشت خورشتو جدا حساب کنم یا نه؟؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@رهام97     @مهربانی      بچه ها گزارش دوشنبه چی شد؟ کجا موندین؟

دادم نازلی جون 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
من از کالری شمردن خسته شدم....میخوام با ترازوی آشپزخونه کاری نداشته باشم و البته کم خوری کنم  ...

الان این گودبای پارتی بود؟؟

هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم.

من چندماهه ک ترازو ندارم. ولی رژیم کالری شمارمو دارم.

موفق باشی عزیزم. جز انصرافی ها میذارمت دیگه. امضا و مروفایلتم میتونی تغییر بدی دیگه عزیزم.

ولی چاخ بشی کشتمت😬