2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288152 بازدید | 36895 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر کار قشنگی کردین آفرین که اسم گذاشتین براش چون اون کامل بود و روح داشت  چه اسم زیبایی هم گ ...

فداتشم.

باورت میشه الان شوهرم اومد گفت کنار قبر زهرا شده پارک بچه ها😄😄😄😄. ووووی دخملم .

سلام عزیزم خوبی میگم من عدس ریختم توبرنج ما بهش میگیم برنج عدسی الان تو مانکن چه بزنم؟

سلام گل. میشه عدس پلو

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
خدانکنه عزیزم. همون روری ک فوت شد میرفت تو 7ماهگی. ن والا شهر غریب نیستم. مادر و خواهر ندارم.&nbs ...

اگر ۷ ماهت بوده همون نباید رو شکم میخوابیدی.کار سنگین هم باعث میشه 

من ک حامله نبودم موقع اسباب کشی مامان و خالم بودن دوتا کارگر گرفتم 

این باشه برا ازین ببعدت کارگر بگیر لطفا نهایتا خیلی گرون بشه میشه ۲۰۰ هزار ولی ارزش داره واقعا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@pari95  

صبحانه=🍞+☕+🍯+🍥کره

ناهار=🍗+🍀قرمهسبزی+سالاد 🌿

شام=🌺کوکوسبزی+کلم🌿+گوجه🍅

میان دعدها=🌺هلو+🍉+🍑+🍒

🍶۷

مجاز=۱۷۰۰

مصرفی=۱۷۳۵ببشید😢

چالش۱۴روز✅

روز۷۵چالش۸۶روز✅

سرکه سیب نداشتم ،بازار نرفتم بگیرم،ولی حتما تا فردا یا پس فردا میگیریم

💕💞

@بامدادخمار    

الهه 

لعاب برنج کالری داره اینقد گشتم تا پیدا کردم....اما خوب این کالری فک کنم بیشتر برا لعابیه ک برانوزاد تهیه میکنن و برنجو میذارن خوب خوب بپزه تا کاملا وا بره

اما فک کنم لعاب برنج دمی کمتر باشه 

تو نت زده ۱۰۰گرم لعاب دانه برنج ۱۱۶کالری

ی جای دیگ توی تهیه غذا برا نوزاد زده ۱۰۰گرم ۳۵۸کالری

من همون ۱۱۶رو حساب میکنم 😕بدبخت شدم الکی ۱۱۶تا از کالریم رفت سر اب خالی😁

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اگر ۷ ماهت بوده همون نباید رو شکم میخوابیدی.کار سنگین هم باعث میشه  من ک حامله نبودم موقع اسبا ...

اره کارگر خیلی خوبه.

ولی شرایطم جوری بود ک میخاستم زودی فرار کنم برم.

دوسال بامادرشوهر زندگی کردم وقتی خونه خریدیم از ذوقمون شب اثاث بردیم. همش هم جهیزیه م بود. تو کارتون و دست نخورده. دلم میخاست خودم بچینم😄. شوهرمم وسواسه حواسش بود وسایلامون موقع بارگ

یری خراب نشن

گزارش#  

فست#  

@pari95  

74روز تا زیبایی✔

کالری مصرفی700

ناشتاسرکه سیب وآب✔

صبحانه شیرانبه176

نهار نصف نان باگت فلافل دوعدد 278

میان وعده هندوانه55

شام عدسی 8قاشق194

اب هفت لیوان✔

نیم ساعت رقص وهوازی✔

چالش چوب پنجاه بار✔

چالش حذف قند انجام شد✔

خدایا آن ده که آن به 
سلام عزیزم مرسی از گزارشت. چه خوب که با هیچ کدوم از وعده هات نون نخوردی   ورزش هم داشته باش د ...

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد