2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کار قشنگی کردین آفرین که اسم گذاشتین براش چون اون کامل بود و روح داشت  چه اسم زیبایی هم گ ...

فداتشم.

باورت میشه الان شوهرم اومد گفت کنار قبر زهرا شده پارک بچه ها😄😄😄😄. ووووی دخملم .

سلام عزیزم خوبی میگم من عدس ریختم توبرنج ما بهش میگیم برنج عدسی الان تو مانکن چه بزنم؟

سلام گل. میشه عدس پلو

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
خدانکنه عزیزم. همون روری ک فوت شد میرفت تو 7ماهگی. ن والا شهر غریب نیستم. مادر و خواهر ندارم.&nbs ...

اگر ۷ ماهت بوده همون نباید رو شکم میخوابیدی.کار سنگین هم باعث میشه 

من ک حامله نبودم موقع اسباب کشی مامان و خالم بودن دوتا کارگر گرفتم 

این باشه برا ازین ببعدت کارگر بگیر لطفا نهایتا خیلی گرون بشه میشه ۲۰۰ هزار ولی ارزش داره واقعا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@pari95  

صبحانه=🍞+☕+🍯+🍥کره

ناهار=🍗+🍀قرمهسبزی+سالاد 🌿

شام=🌺کوکوسبزی+کلم🌿+گوجه🍅

میان دعدها=🌺هلو+🍉+🍑+🍒

🍶۷

مجاز=۱۷۰۰

مصرفی=۱۷۳۵ببشید😢

چالش۱۴روز✅

روز۷۵چالش۸۶روز✅

سرکه سیب نداشتم ،بازار نرفتم بگیرم،ولی حتما تا فردا یا پس فردا میگیریم

💕💞

@بامدادخمار    

الهه 

لعاب برنج کالری داره اینقد گشتم تا پیدا کردم....اما خوب این کالری فک کنم بیشتر برا لعابیه ک برانوزاد تهیه میکنن و برنجو میذارن خوب خوب بپزه تا کاملا وا بره

اما فک کنم لعاب برنج دمی کمتر باشه 

تو نت زده ۱۰۰گرم لعاب دانه برنج ۱۱۶کالری

ی جای دیگ توی تهیه غذا برا نوزاد زده ۱۰۰گرم ۳۵۸کالری

من همون ۱۱۶رو حساب میکنم 😕بدبخت شدم الکی ۱۱۶تا از کالریم رفت سر اب خالی😁

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اگر ۷ ماهت بوده همون نباید رو شکم میخوابیدی.کار سنگین هم باعث میشه  من ک حامله نبودم موقع اسبا ...

اره کارگر خیلی خوبه.

ولی شرایطم جوری بود ک میخاستم زودی فرار کنم برم.

دوسال بامادرشوهر زندگی کردم وقتی خونه خریدیم از ذوقمون شب اثاث بردیم. همش هم جهیزیه م بود. تو کارتون و دست نخورده. دلم میخاست خودم بچینم😄. شوهرمم وسواسه حواسش بود وسایلامون موقع بارگ

یری خراب نشن

گزارش#  

فست#  

@pari95  

74روز تا زیبایی✔

کالری مصرفی700

ناشتاسرکه سیب وآب✔

صبحانه شیرانبه176

نهار نصف نان باگت فلافل دوعدد 278

میان وعده هندوانه55

شام عدسی 8قاشق194

اب هفت لیوان✔

نیم ساعت رقص وهوازی✔

چالش چوب پنجاه بار✔

چالش حذف قند انجام شد✔

خدایا آن ده که آن به 
سلام عزیزم مرسی از گزارشت. چه خوب که با هیچ کدوم از وعده هات نون نخوردی   ورزش هم داشته باش د ...

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد