2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288152 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم همه چی خوب بود.جز نون زیاد که خودتم فهمیدی عزیزم. فردا سعی کن کمتر نون بخوری.

سلام سرگروه عزيزم

گزارش#  

86روزتااندام_عااالییی#  
صبحانه ٥٠ گرم نان سنگك با ١٠ گرم پنير
ميان وعده نصف نون خامه اي و يك پياله گيلاس
ناهار ٤٠ گرم نان سنگك و خوراك يتيمچه
ميان وعده ١٠ عدد شاه توت، دو تا سيب
شام يك عدد كباب كوبيده ٢٠٠ گرمي
آخر شب شير داغ و دارچين

چالش حذف قند ، چالش چوب، ٢٠ تا دراز نشست شكم و ٢٠ تا پهلو

١٣٠٠ كالري مجاز و دريافتي

آب ٥ ليوان

يك قاشق پودر دارچين و زنجبيل و زردچوبه و دانه چيا و تخم شربتي و زيره سياه با عسل خوردم

😍😍😍😍 جووووووووون. وایسا بینم عکس میاد یدونه یهویی بذارم. بودی الان ریپم کن تا بذارم یهویی ها&n ...

سرگروهه خوشملم😍😍😃ماشالله

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
میدونم بامداد سخته ، بعضیا خیلی طلب کارن دیگه . خیلی حرفا هست که من تازه وارد نمیتونم بگم . اما درکت ...

قربونت عزیزم ممنون که درک میکنی 😘♥️

اره خب یکم اینکار دردسر داره بهر حال کلی ادم هستیم که هر کسی یه اخلاق و روحیه ای داره همه هم ممکنه مشکلات زندگی داشته باشن ولی اگه همه یکم گذاشت داشته باشن و بقیه رو درک کنن یکمم متکی به کسی نباشن شاید مشکلات کمتر باشه    

بخدا هنوز از یسریا که رفتن یه پیام های .... میگیرم 😬 ولی من دلم بیشتر برای خودشون میسوزه که هنوز انقدر درگیرن که با فحش دادن هم اروم نمیشن 🙂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام @مهدیه24  گزارش#  روز سه شنبه    برای اولین بار فست شدم یعنی تلف شدم اصلا عادت نداشتم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)