2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288165 بازدید | 36895 پست
@شیرین_آردا   💛💓 صبحانه:نان بربری۲ کف.پنیر.خیار.گوجه‌نیمرو.۲۱۵ کالری نهار:سیب زمینی آبپ ...

واااای چه گزارشیییی چه میان وعده اییییی باریکلا عشقم😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم من نمیتونم بخورم معدم اذیت میشه

قبل ناهارم نمیتونی؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂 وای مگه مجبورن حالا  نه بیشتر از پروتز لب میخواستم شوهرش مسخره نکنه

😂😂😂

فکر‌کنم کارش به دکتر کشیدش اون کاربره..

خوشگلی_دردسر_داره#  🥴🤒

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عالیه،کالری اضافه کردی؟

از هفته پیش ک وزن کردم کالرز شماری نکردم چون این چند وقت کارا خونه ام زیاده وقت نمیشه ولی درکل زیاده روی نکردم ولیدیروز ک کالری شماری کردم نهایت ۱۴۰۰تا خوردم

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
مرسی از زحماتتون 😍😍😍

مرسی.از.خودت# 😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😦😦😲😲😲😲😲😲😲

😂😂😂😂😂

@سمیه1396     سلام گلم بابت تاخیرم معذرت میخوام. ده ساعت توی راه بودم،الان خودمووزن کردم ...

سلام گلم🌸

خونت رسیدی؟ خسته نباشی عزیزم😊

افرین.. کاهش خوبی داشتی👏👏👏💪💪💪💪💪

سلام سمیه جون وزن امروزم۵۷.۴۵

سلام گلم🌸

باریکلااا کاهش👏👏👏👏

عالیییی بودی💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎉

سلامت باشی عزیزم 😆😆😆😅

خیرشوو ببینی😆😆😆😆

ممنون عزیزم ♥️بخاطر زحمات خودتونم‌بود 😊 خودتونم ک عالی کم کردی ماشالله🧿

مرسی عزیز دلم موفق باشی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣