2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288199 بازدید | 36895 پست
@مهدیه جان من با بدبختی باید وارد سایت بشم یعنی این چند روزه همش میزنه در نی نی سایت عضو نیستید  ...

ای بابا چرا پس

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشه سعی میکنم روزای فستم بگیرم با اینکه شیر میدم ببینم این هفته کم میشم یا نه😥😣

من نمیگم فست بگیرین🤦🏼‍♀️

میگم رعایت کنین

شامتون رو کم بخورین و به موقع

کربو رو رعایت کنین

میان وعده هاتون ۳۰ درصد کالری روزانتونو پر کنن. یعنی اگه مثلا ۱۲۰۰ تا مجازته باااید ۴۰۰ تاش میان وعده باشه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# @مهدیه24      صبحانه :پنیر،خرما،چایی،نان بربری(۹۴) نهار:سالادالویه،نان برب ...

وای باریکلا خیلی خوب بود 👌🏻👌🏻👌🏻

ورزشاتم عاالی👌🏻👌🏻👌🏻👋

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

من فعلا بدو بدو برم وزن فعلیمو تو امضام بزنم😍😍😍

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
باشه گلم الان تقریبانزدیک پری هم هستم دیگه نمیدونم واقعاوزن امروزدرست یانه 

میشه برین توضیحات استارترو بخونین؟!🤦🏼‍♀️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@شیرین_آردا  

این هفته کم نشدم هیچ تازه بیشتر شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من میدونم برای چی این هفته رو شرینیجات خوردم برنج هم هر روز خوردم نون لواشش هم هر روز خوردم 🤦‍♀️ بدبختی اینجاست که مامانم پیله کرده بریم یزد خونه مامان بزرگم 😭😭😭 وای خدا نمیخوام با این وضع برم 😓 دعا کن الان نریم 😭

وزن اولیه 64     وزن هفته پیش 58/100      وزن فعلی 59/450                وزن هدف 48

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

ورن شروع: 64

وزن هفته پیش : 63

وزن این هفته: 61.950

وزن هدف: 52

من هربار  وزن کم میکنم هدفم رو یکی کم میکنم 

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
وزن شروع ۶۶    وزن هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن فعلی  ۵۶/۶۰۰    وزن هدف ۵۷   ...

افرین چه قدر خوبه به هدفت رسیدی شما چن وقت شد عضو رژیم لاغری هستی 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
@مهدیه24   گزارش#   سلام مهدیه جونم       امروز فست بودم: صبحانه: ...

عزیزم روزای فست شام سبک باید بخوری

یکم ناسالم زیاد خوردی😢

ورزشت خیلی خوب بود ولی به نظرم ۱ونیم ساعت زیاده

هوازی وقدرتی حتما کار کن

سلام گلم همه چی عالی و بی نقص افرین. فقط آب بیشتر بخور. ورزشم بکن حتما

سلام عشقم ۵00 گرم کاهش داشتم شدم 58😀

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@مهدیه24     گزاررررش#  ‍ 99/4/14 فست صبحانه👈4 عدد خرما  ناهار👈تخم مرغ ا ...

سلام عزیزم خیلی خوب بستی با وجود پری

ولی یه نکته ای که باید دقت کنی ۸تا خرما برای یک روز زیاده روزی نهایت ۵تا😅

ان شااالله دفعه دیگه 

@شیرین_آردا     این هفته کم نشدم هیچ تازه بیشتر شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من میدونم برای چی ...

هفته بعد رعایت کن حتی اگه رفتین یزد. تو میتونی عزیزم. حالا من امروز میخواستم تورو بدم به آبیا. 🤷🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792