2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288150 بازدید | 36895 پست

گزااارش#  

@pari95 🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گزارش#   @zizigoli     81روز# تا موفقیت سلام خوبید .من صبح دیر بیدارشدم نتون ...

عالی خیلی خوبه صبح ها اگه دیر بیدار شدی حتما شده باشه یه خرما هم بخور خوب کاری کردی حداقل خرما و چای خوردی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
🙁آره انقد سرم گرم دختری بود ک حواسم نبود

بنظرم اینا بهونس عزیزم. 

منم یه پسر شلووووووغ دارم اما یادمه همه چی. حالا خودم جهنم مشکلات ۲۰ نفرم یادمه🙃

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@pari95  

پری جان من گزارشمو یه کم دیرتر میدم مهمان بودم نمیشد بچمو بخوابونم میدم گزارشو 🤗😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@zizigoli       گزارش#   روز# ۸۰چالش ۸۶ روز ❤❤❤❤❤ صبحانه ۲/۵ کف دس ...

تشکر خیلی خوب رعایت کردی ولی بربری کالریش بالاست بیشتر از دو کف دست نخور اگه اشتباه نکنم ۴۰ گرم نون بربری میشه یک و نیم کف دست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@شیرین_آردا     سلام عزیزم گزارش امروزم  صبحانه : یک لیوان شیر سهمیه شیرده ...

عزیزم قندو حذف کن. چالشو چرا نمینویسین؟!

مامارونی هم سعی کن برسونی به یه لیوان

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بله ،ببخشید . صبحانه نان تست2عدد و یه قوطی کبریت پنیر و خرما 240کالری میان وعده زردالو 3عدد و شلیل ...

❣❣❣

سلام سرگروه جونی 😘😘 گزارش# مجاز :۵۰۰ کالری مصرفی :۵۸۷ کالری  صبحانه :پنیر ،عسل،نان »»» ...

سلام عالی عزیزمممم مرسی😘😘😘

گزارش# @zizigoli   کالری مجاز👈500 کالری مصرفی👈500 آب👈7لیوان ناشتا👈دارچین و لیمو ...

خیلی سالم خوردی ماشاالله 😍😍😍

برای این هفته میزارن؟

میشه بخونین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

@مامان_الیساهستم2  

سرگروه جونم من تا غروب رعایت کردم ولی چون اعصابم خراب شد باز هر چ دم دستم بود خوردم بخاطر همین الان گزارش نمیدم ببخشید😔😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام سلام #فست #گزارش هشتاد روز و خورده ای مانده ب حذابیت صبحانه:دوکف دست نان بربری+یک واحد پنیر+یک ...

عالیهههه یلدا جووون👌👌👌❤❤❤

زود بخواب امروز ک نری انتحاری بزنی😂 

روزای دیگه آخرشب ی لیوان شیر بخور با خرما جلوی گرسنگی رو میگیره💃💃