2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288150 بازدید | 36895 پست
نه عشقم میگم خیلی دوس دارم درست کنم علاقه دارم به کیک پزی و اینا نمیگم دوس دارم بخورم که😁 واقع ...

اره بخدا.

خب رژیمم دیگه. 

شوهرم گاهی اوقات شیرینی خامه ای هوس میکنه میخره ولی من نمیخورم.

نوشابه و الویه و اینام نمیخوره نباشه.

بچه هم نداریم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جشنی امروز داریم😂😂 مباااااااارکه🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎈🎈😂😂

😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آفرین به اراده و پشتکارد من هر چی مخورم میره رو شکم و سینه و پهلوم بالا تنم چاقه دوست ندارم پایین تن ...

کی گفته نمیشه!!!!!؟؟؟؟؟

قبلا هم گفتم اینجا نداریم و نمیشه و محاله نیست.

همه چییییییی امکان پذیره.

شک نکن.

@سمیه1396 سلاااااامممم عزیز دلمممم 🤗🤗🤗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

گزارش# ۸۲روز مانده تا هدف😍😍😍😍😍😍

صبحانه👈نسکافه با شیر بدون شکر +خرما

نهار👈سینه مرغ پخته+کاهو خام+ترشی 

میان وعده 👈بادام+هندوانه+گیلاس +گردو

شام👈تخم مرغ آب پز+گوجه+خیار

ورزش👈چالش چوب+چرخونک+شنا دیواری+پلانک+حلقه

آب👈۸لیوان 

مولتی ویتامین 💚

کالری مصرفی 👈۶۰۳

کالری مجاز👈۷۰۰💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خوشگلای مانکن من میگمااا من حالم بده اصلا بدنم انگاردیگه نمیکشه. نظرتون چیه یه ماه اینا تثبیت ...

سلام گلم🌸

قدت چقدره؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلاااااامممم عزیز دلمممم 🤗🤗🤗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 گزارش# ۸۲روز ...

سلام گلم🌸

مث همیشه کارت بیسته👌👌👌

حرف نداره عزیزم#  

سلام گلم🌸 مث همیشه کارت بیسته👌👌👌 حرف نداره عزیزم#  

فدای تو 🤗🤗💚💚

مبگم سمیه جون من یک هفته اس لکه بینی دارم

پریود نمیشم😣😣😣

درد هم دارم... موندم چ کنممممم؟؟؟؟ 

فردا وزن کنم یا نه؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم دیشب در حد المپیک درد کلیه داشتم نشد گزارش بدم از صبح هم بیرون بودم هنوز خونه نرفتم گزار ...

سلام گلم🌸 چالش چوب یادت نره😉

واای بعضیااا چرا شعور ندارن چقدر سنگدل هستن که دل کسی را با حرفاشون میشکونن، اونم به خاطر چیزی که دست ادم نیس🙁

انشاالله که زودی دامنت سبز بشه.. یه بچه ی سالم و خوشگل بیاد تو بغلت🤩🤩🤩

این 👊👊👊 برسد به قوم شوهر👹👹👹

فدای تو 🤗🤗💚💚 مبگم سمیه جون من یک هفته اس لکه بینی دارم پریود نمیشم😣😣😣 درد هم دارم... موندم ...

وقت پریت چه تاریخی هس؟؟

من خیلی دوس داشتم کمکت کنم ولی بخدا دیدی ک وقت نمیکنم زیاد بیام تاپیک😍😍😍😍😍

فدات عزیزم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
کی گفته نمیشه!!!!!؟؟؟؟؟ قبلا هم گفتم اینجا نداریم و نمیشه و محاله نیست. همه چییییییی امکان پذیر ...

انشالله از امروز چالش چوب رو نشسته شروع کردم انشالله جواب بگیرم حرکت سینه و باسنم‌ انجام میدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
 اگه لوبیات چیتی هست، بزن لوبیای چیتی پخته شده و روغنش را هم جدا حساب کن😉

مرسي عشقم😘😘

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏