2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288184 بازدید | 36895 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام رفتم تاپیک قفل بود طول کشید تا بخونم و بفهمم باید بیام اینجا

الهه جان دستت درد نکنه هر بار یه تاپیک منظم با همه اطلاعات لینک شده می زنی @بامدادخمار  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
تخصص در خلاصه نویسی😁😂😂😂 اب رو حتما روزی ۸ لیوان بخور  ❤❤❤❤❤ نون و پلو رو تو یه روز نخور& ...

اب بیشترم میخورم چون خیلی گرمم میشه ۱۰ تا لیوان میخورم فک کنم 

شام مهمون خونه مادرشوهر جان بودم 😶ولی چشم سعیمو میکنم اخه نمیدونی چقد ما پلو خوریم عادت کردیم خیلی ناهار و شام 

بعد من همسرم ظهرا نیست شبا هست برا همین شبا شاممون حسابیه ☺ شبا یعنی مثلا خورشتو خالی بخورم ؟یا هرچی که بود  خالی ؟درسته ؟

اخه سه روز پلو چند روز نونی ؟در هر صورت صبحا که نون میخورم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
چرا عزیزم خدا بد نده.چی شدی؟؟ اب خیلی خیلی کم خوردی. فست نمیگیری؟

چرا میگیرم گلم فستو فقط امروز شد ؟میشه ۵ شنبه بگیرم فستو یافردا بجای امروز.

دلدرد عادت ماهانه بودم یکم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
افررررین چ فست خوبی👍👍👍👍. ورزش قدرتی حتما انجام بده

اون دویدن هم زیادی انجام دادم، چند دقیقه بعدش   شدم. اصلا انتظارش رو نداشتم. و دو سه روز دیگه انتظارش رو داشتم. 

البته خوشحال شدم. فهمیدم احتمالا وزنگیری یکشنبه ام کاذب بود. و امیدم  هفته بعد کمتر بشه  

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
خوبه عزیزم 👏👏👏 فقط فست نمیگیری؟؟؟؟

نه همیشه ۲۰۰ کمتر از کالری مجازم میخورم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@سمیه1396 #گزارش‍ 

عزیزم من فستم رو رعایت کردم اما متاسفانه صبحش یه خبر خیلی بد از خانواده م بهم رسید پریود هم شدم زودتر از موعد. فستم رو با ۵۴۰ بستم اما نیم ساعت بعد شام یه مسکن خوردم چون حالم بد بود و‌ باعث‌ شد هر چی خوره بودم بالا بیارم. فقط صبحانه بیسکوییت رژیمی خورده بودم چون حالم بد بود بعدش دیگه شام رو خوردم که اینطوری شد. دیگه بعدش فقط چای نبات به زور بهم خوروندن و خوابیدم. ورزش هم‌ نداشتم. ببخشید واقعا هم حال روحی هم جسمیم داغون شده

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

@pari95  

1703 تا شد کالری حوایم نبود پنج تا بادومم خورده بودم حساب نکرده بودم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@sepiiiiiideh  گزارش#  

۸۴روزمانده تــــاهدفــــــــ

#مامیتونیـــم.

ناشتا.سیروعسل

ص.تخم مرغ ابپز گوجه

م و شلیل وزردالو

ناهار .ماهی کبابی وسالادوسبزی

م و.خرماکشک ورطب

شام.خوراک کدو ولوبیا

مجازومصرفی۷۰۰

چالش بنفش

چالش درازنشست