2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288183 بازدید | 36895 پست

تاپیک نو مبارک باشه 

@مامان_الیساهستم2  

نوبته منه صدات کنم خخخ

سایز#  

دور بازو. 26

ساعد. 21.5

سی نه. 96

شکم (4 انگشت بالای ناف) 83

کمر. 81.5 

ناف. 90

با سن. 98.5

ران. 58

ساق پا. 32

مچ پا. 20.5

مچ دست. 14.5

گردن. 33.5

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

#گزارش‍ 

@مامان_الیساهستم2      @mamanali95  

صبحانه : سنگک و نیمرو (۳۰۶ تا)
ناهار : ۶ قاشق پلو ، خورشت بادمجان و یه تکه ته دیگ سیب زمینی (۳۹۳ تا)
شام : ۳ کف نان و دوباره خورشت بادمجون 😅 (۳۱۷ تا)
میان وعده ها : چایی خرما ، گرمک ، زردالو ، پفیلا ، یه کوچولو حلوا (۳۲۲ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۳۸ چندوقت بود بالا نمیزدما🤦‍♀️ دوباره امروز 😣 گزارش جالبی هم ندارم 😔
۸ لیوان آب ✔
چالش چوب دو ست ۴۰ تایی ✔
پیاده روی تو پارک😍🥰

🤩۸۴ روز مانده تا هدف💪🤩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الهه جون سلام مانکنای نی نی سایت تاپیک جدید مبارکه❤😍😍😍

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

84 روز تا بدن سالم
صبحانه: تخم مرغ آب پز+کمی تخم بلدرچین آبپز+کره+ گوجه+ نان تست 1  عدد
شام: 50 گرم گوشت گریل+ 50 گرم قارچ  گریل با روغن زیتون+ نصف نان تست
میانوعده: (انگور+ هندوانه)+ (سالاد کاهو)+ (هویج+  چای با قند)+ (موز+ گیلاس)

مجموع مصرفی: 537

روز فست

ورزش: 10 دقیقه دویدن معمولی

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

@شیرین_آردا  

چالش روز ۸۴ رم

رژیم فست 

مجاز :۵۰۰ کالری

مصرفی:۶۵۰ کالری

صبحانه :نان و پنیر و حلوا ارده »»»»»۱۵۵ کالری

نهار : تخم مرغ آب پز »»»۸۰ کالری

شام :سالاد سزار »»»۳۴۰ کالری

میان وعده :سیب»»۷۵ کالری

چالش مسواک و پوست 

چالش ۸ لیوان آب 

ورزش هم ۵ ساعت کار خونه واقعا خسته شدم و انرژی ورزش رو نداشتم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

سلام خونه جدید مبارک باشه خیلی خوب شد تاپیک جدید بدید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@pari95     گزارش#   سلام گلم گزارش سه شنبه مصرفی710 ناشتا آبلیمو دارچین  ...

سلام گلم ❤❤❤❤💪💪💪💪💪

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#  

@شیرین_آردا    

صبحانه ۴ کف دست نون بربری ×پنیر ×گوجه ۴۲۰

ناهار سه تا تخم مرغ آب پز +گوجه و کاهو +دوغ =۳۳۲

میان وعده =گیلاس شکلات تلخ هویج =۱۵۴

شام =لوبیا پخته ÷شیر ×عسل ۴۶۳ 

یک ساعت پیاده روی اسکات و پلانک ۱۵ دقیقه قدرتی 

چالش اب یک لیتر ×مولتی ویتامین 

۱۳۷۰ کالری مصرفی مجاز ۱۴۰۰

تمام 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
قربونت عزیزم 😘 دیگه خیلی از بچه ها موافق اینستا نبودن تاپیک جدید زدیم ایشالا همینجا در کنار هم هست ...

نی نی یار گفت ما نبستیم اونایی ک راه نمیدین تو تاپیک گزارش میزنن میترکه 

حالا خودت با نی نی یار صحبت کن ک خودکاروار با ۱۰ تا گزارش این تاپیک نترکه یا اگر ترکید یه نفر ک رفت خصوصی بهش گفت زود وصل کنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@شیرین_آردا ‍  گزارش ۹۹۰۴۱۰ ص سنگک ۴ کف دست نصف قوطی پنیر و یک لیوان چای ۳۵۰ میانوعده شلیل ۵ ...

انشالله که منفیه عزیزدلم. میخوای گزارش نده چند روزی

مقوی بخور

سوپ و آش خیلی بخور

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     چالش روز ۸۴ رم رژیم فست  مجاز :۵۰۰ کالری مصرفی:۶۵۰ کالری صبح ...

خسته نباشی گلم😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋