2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم گزارش#   کالری مجاز 1340 کالری مصرفی 1327 صبحانه نان و پنیر ناهار: ران مرغ م ...

سلام گلم خوب بودولی مصرف کربوهیدراتت روکم کن که کاهشت کم نشه خدانکرده شبم غذای سنگین نخورگلم😘🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=154373925]و من @صدف_20     شوخي كردم من بچه مچه ندارم صبح تا شب بيكارم راحت باش خو ...

سميه يه سواله كاملا فني

قليونو سيگار دودش ميره تو بدن ادم ديگه اون دوده كالري نداره؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شب خوابم نميبره امشب نفهمم همش بهش فكر ميكنم حوصلمن نميكشه تو گوگل سرچ كنم

💔🌈

سلام عزیزم....نوش جون همچی عالی و کامل رعایت شده...خیلی خوب💛💛💛💛.....راستی تو گزارش ب من نمیدی ها ...

سلام گلم❤🤝

گزارش#  فست 

صبحانه= تخم مرغ آبپز+ شیر 

ناهار= خوراک لوبیا 

میان وعده= تخمه آفتابگردان + هلو+ قهوه 

شام=سبزیجات گریل +ماست 

آب=۸

کالری=۵۰۰

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
دشمنت شرمنده عسلم ازفرداچالشاروهم انجام بده😘😘💙💙💙

گزارش#  

سلام

صبحانه...سیب  ۷۸ کالری

ناهار....۱ عدد تخم مرغ پخته..۱ عدد گوجه  ۱۰۵ کالری

شام..۱۰۰ گرم  خوراک ران مرغ  ۲۳۲ کالری

میان وعده..قند هلو انجیری    ۷۵ کالری

مصرفی  ۴۹۰

مجاز فست

آب ۷ لیوان

ورزش

نیم ساعت حلقه

چالش شنا دیوار ۳ ست ۱۵ تایی

چالش وعده سبک صبحانه

چال ۳۰ روز تناسب اندم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

@فندق_فسقلی  

گلم من یه مشکلی واسم پیش اومده تاندون زانوم التهاب پیدا کرده 😑 دکترم گفته ورزش نداشته باشم فعلا 😕

بنظرت کالری دریافتیمو کمتر کنم استپ نمیشم؟ 

چه کنم سرگروه جانم😭

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
سلام عزیزم اشکال نداره پیش میاد بچت واجبتره...اول اینکه بجا شکر و شکلات از چیزهای مقویتر و سالمتر اس ...

سلام فندقی جونم 

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

صبحانه عسل به حرفت گوش دادم شکر نخوردم شیره انگور ارده و چای و نان سنگک و گردو ۴۰۱ کالری 

ناهار ۷۰ گرم کباب کوبیده و ۷ قاشق پلو و گوجه و دوغ و ماست ۵۵۲ کالری شام کباب کوبیده ۷۰ گرم یه کف دست نون چرب گول خوردم دوباره 😶😶😶

شکلات نخوردم امروز 😋😋

ساقه طلایی نخوردم 

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۴۰۰ تا الان و بقیه اش با میوه پر میشه بوس تامام 😍😘🤗🤩🤩😍😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام صبحانه تخم مرغ 1عدد/گوجه230گرم/بادمجان170گرم ناهار بوقلمون 140گرم/آب مرغ 1لیوان/سبزی خوردن 50گ ...

@آسنات99  اشتباهی هستی جون ریپلای کردم الان دیدم گزارشم این

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام گلم...صبحانه ناهار شامت عالی..ورزشاتم عالی...رعایت چالش هم داشتی...آفرین گلم💛💛💛💛💛💛

صبحانه:2 خرما.6 گ بادام

ناهار:1 بشقاب سوپ.1.5پا مرغ

شام:1 کف تافتون.نصف کوکو

میان وعده:2 خرما.نصف ق عسل.1 سوم ل شیر

کالری فست 700

ورزش:پیاده روی 20مین.کارهای خونه 2 ساعت

چالش رعایت شد

باریکلااااا خیلی هم عالی👏👏👏چالشاروعالی رعایت کردی فقط یکم ورزشت روبیشترکن عزیزم😘🌼🌼🌼

سلام عزیزم

صبحانه نان پنیر خرما 

ناهار عدس پلو 8قاشق و سالاد 

میان وعده سیب وشلیل 

شام عدسی و کاهو

ورزش چالش روسی و دیوار و چوب و آب و حلقه 

کالری 1250

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
حالا امروز اینقدر بکنید تا نی نی یار بیاد همتون بکنه(لغو کاربری)    

😂😂😂😂😂😂😂اینوو خوب اومدی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه بكن بكنيه😂😂😂😂😂😂😂😂

از یه ریپلای شروع شد😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸