2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
میدونم میشه کم کرد، میگم یعنی ادم چیزای مقوی نمیخوره، هر چیزی میخوره که براساس اون وزن کم کنه، در حا ...

عزیزم کی گفته مواد مقوی نمیخوریم ؟ کاش قبل از قضاوت اول توضیحات مربوط به برنامه مون رو میخوندی و با اطلاع کامل نظر میدادی کلا فضای مجازی باعث شده ادم ها کمتر وقت بزارن برای مطالعه و هیجانی نظرشون رو بنویسن  

لبنیات بادام و روغن زیتون تو رژیممون اجباریه پروتیین و سبزیجات حتما باید مصرف بشه و کربوهیدرات رو محدود کردیم ولی نباید کربو رو از رژیم غذایی حذف کرد به دلایل زیاد مثلا یکیش عدم دریافت مواد مغذی مثل انتی اکسیدان ها پرو بیوتیک فیبر و ... یا تضعیف دستگاه گوارش یا دلایل روحی و خیلی عوارض دیگه که یکم تحقیق کنی متوجه میشی کلا رژیمی که توش مواد غذایی ای رو حذف کنه سالم نیست و تو مدت زمان خیلی طولانی هم نمیشه ادامه ش داد رژیمی که بتونه از سفره ی خانواده انتخاب بشه خیلی بهتر سالم تر و راحت تره دوامش هم بیشتره ما اینجا فقط قند و شکر مصنوعی رو حذف کردیم و قند طبیعی رو جایگزینش کردیم کلا بیس رژیممون اول سالم خوری و تغییر عادات غذایی هست به هر حال هر کسی ازاده هر روشی که راحت تره برای کاهش انتخاب کنه و اجباری توش نیست ولی با کمی تحقیق و اطلاع 

درمورد اینکه عضو نمیگیریم هم من اول تاپیک دلیلش رو نوشتم ، قبلا که ننوشته بودیم یسری مزاحم داشتیم متاسفانه که اخرش هم ناراحت میشدن که ما وقت گذاشتیم و خوندیم چرا ننوشتی عضو نمیگیری و گزارش میزدن الان هم که نوشتیم باز تفاوتی نکرده  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام  ببخشید عزیزم میشه منو راهنمایی کنین ؟ در مورد رژیمتون سوال دارم چند تا

سلام گلم بفرمایید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم صبحانه تخم مرغ اپز و خرما و چای و نان تست  میان وعده سیب  ناهار پلو و خورشت ...

عالیه 🤩

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من بهش پیام دادم حالا مگه ایرادش چیه؟ از نطر اونم استفاده کردم، از نظرات بقیه دوستانم استفاده میکنم‌ ...

عزیزم شما که اصلا عضو گروه ما نیستی 😶

@zizigoli     سلام حال شما  گزارش امروز  صبحانه شیر و خرما ۲۲۰ کالری نهار ز ...

سلام عزیزم آفرین خوبه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @zizigoli     سلام گلم ببخشيد تا ديروقت گرفتار كاري بودم نرسيدم يعني يه ...

سلام عزیزم مشکلی نیست 

@pari95     یک‌ سوال! من شام همیشه برام سواله... چی بخورم ک کربو و قندش پایین باشه؟ مع ...

شبا میتونی سالاد بخوری همراه سینه مرغ گریل شده

تخم مرغ خالی با گوجه

شیرو ماست 

ماست +سیب زمینی ابپز 

اینا مشکلی نداره بخور 

موز و انگور نخور بقیش مشکلی نداره

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
باریکلا دختر خوب😉

سمیه جان من رفتم دکتر برام ادویه های تند رو ممنوع کرده زنجبیل هم تند هست دیگه .من از امروز دیگه دمنوش نمی خورم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

@مامان_الیساهستم2  سلام عزیزم

صبحانه:شیر.عسل.۲۱۰ کالری
نهار:نان بربری ۲ کف.تاس کباب.گوجه.۳۵۲ کالری
شام:ماست.تخم مرغ.۱۴۷ کالری
میان وعده:چای سبز.خربزه.کشمش.پاپ کرن‌هندوانه.۲۸۹ کالری
کالری مصرفی:۹۹۹
کالری مجاز:۱۰۰۰
ورزش ندارم امروز عزیزم

خدایا شکرت 🌸
نصف شب تره شما هم بخیر خانم کدبانو 🥰🥰 پری جون نیستن اما زود میان گزارش حتما هر روز بزارین لطفا وق ...

سلام عزیزم خخخ باورکن شب تا اون موقع داشتم کارمیکردم فقط امروز کمردردگرفتم داره نصف میشه. 

چشم عزیزم گزارشامومیدم حتما. 😍😘

سلام بچه ها من جایی هستم نتم خیلی بده 

تایپیک باز نمیشد 

گزارشاتون چک شد 💛💛💛

عالی هستید 😙😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم