2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
@pari95     @شب_بیدارم     گزارش#   سلام گلم، گزارش امروز چهارشنبه ...

👌🏻👌🏻❤️❤️

قهوه بدون شکر عالیه برای بالا بردن متابلیسم بدن افرین دوستم🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اقا به تو چه، اصلا تو چکاره ای، توروخدا شعور داشته باش، نداریم بمن پیام نده عجبااااا. 

خوب برو بیرون چرا اینجا ول می چرخی مگه زورت کردن بیایی نظر بدی 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توهم نداشته باش اینجا کسی بهت پ ا نمیده برو سر کوچه خودتون توپ بازی کن گلم 

من بهش پیام دادم حالا مگه ایرادش چیه؟ از نطر اونم استفاده کردم، از نظرات بقیه دوستانم استفاده میکنم‌ چرا دوس داریم بهم حمله کنیم 😊

خودم بیس رزیمم کالری شماریه

خوب برو بیرون چرا اینجا ول می چرخی مگه زورت کردن بیایی نظر بدی 

من مثه شما صفرو یکی نیستم اینجا نطرات همه رو میخونم بعد برا رزیمم کمک میگیرم. بازم میگم بتو چه ، تو ناراحتی منو ریپلای نکن فرزندم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

👌🏻👌🏻❤️❤️ قهوه بدون شکر عالیه برای بالا بردن متابلیسم بدن افرین دوستم🥰🥰

اره دقیقا یکی از دوستای منم با اسپرسو کلی وزن کم کرد، دوستم اگه چیز دیگه ایم میدونی بمنم معرفی کن. ممنون میشم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من بهش پیام دادم حالا مگه ایرادش چیه؟ از نطر اونم استفاده کردم، از نظرات بقیه دوستانم استفاده میکنم‌ ...

نمیدونم والا چه گیری بمن داده، بعصیا انگار تو یه گروهی راهشون میدن یه لحطه متوهم میشن که معاون اجرایی شدن 😂😂😂😂

خوبه عزیزم💃💃👌👌

سلام عزیزم 

صبحانه کلوچه زنجبیلی 

ناهار اشکنه نان 

شام پاچین خیلی کم 

میان وعده چایی 

امروز دندانپزشکی بودم هرچیزی نباید میخوردم حتی گف سعی کن فقط نوشیدنی بخوری

کالریم خیلی کمتر از مجاز 

اب دولیوان 

🌹توکلت علی الله 🌹
نمیدونم والا چه گیری بمن داده، بعصیا انگار تو یه گروهی راهشون میدن یه لحطه متوهم میشن که معاون اجرای ...

والا هرکی ازاده تو هر گروهی پیام بزاره، من از ادم متعصب خوشم نمیاد، ممنون از ایدتون برا کم کردن وزن، من خیلی ادیت شدم تا وزنمو کم کردم همش حس میکنم گرسنم 😓

سلام قشنگم  خودت اعترافات لازمو انجام دادی😀😀

سلام شبد بخیر هستی جون 

گزارش ۲۲ مرداد  

صبحانه ۱۰۰ گرم انگور  ۶۷ کالری

ناهار  ماکارونی با سویا  ۱۷۸ کالری 

شام نان تافتون ۴ کف دست .و پنیر یه قوطی کبریت ۲۰۸ کالری 

میان وعده  کشک خشک.انجیر .خیار .آلبالو .خربزه .خرما .

کشمش پفیلا  ۶۸۸ کالری

کالری مجاز ۱۲۰۰ کالری 

کالری مصرفی ۱۱۶۴کالری 

چالش گلاب و گلسیرین .چالش چای سبز ۳ لیوان .چالش آب قبل غذا .

چالش چوب ۱۰ دقیقه .

شنای سینه ۳ ست ۱۲ تایی

چالش چرخش روسی دو ست ۱۲ تایی 

ورزش شکم دو ست ۱۲ تایی 

کالریم هم پر میکنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@zizigoli  

سلام حال شما 

گزارش امروز 

صبحانه شیر و خرما ۲۲۰ کالری

نهار زرشک پلو با مرغ آبپز ۴۸۰ کالری

عصرانه موز و آلبالو خشک ۱۷۵ کالری

املت سبزی و نون ۳۵۹

کالری مصرفی ۱۲۳۴

مجاز ۱۴۳۱

چای سبز دولیوان

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
والا هرکی ازاده تو هر گروهی پیام بزاره، من از ادم متعصب خوشم نمیاد، ممنون از ایدتون برا کم کردن وزن، ...

فدات حالا بیا خصوصی بهت میگم چیکار کن نگران نباش😘😘😘

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام گلم.😘😘😘

اینم گزارش امروز من 

41 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن 

مجاز 1200 کالری

مصرفی 1190 

کالری

آب بالای 8 لیوان

ناشتا آب گرم و دارچین و زنجبیل و اب لیمو ترش و یه حب سیر

صبحانه 200 کالری

نان سنگک 35 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 1 عدد + خیار نصف عدد + گوجه فرنگی خام 1 عدد + کنجد نصف قاشق 

میانوعده 211 کالریشیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1 عدد +سیب 150 گرم

ناهار 451 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 1 بشقاب + کته کم چرب 6 قاشق + خورشت قیمه بدون سیب‌زمینی 4 قاشق + ماست و خیار نصف لیوان

میانوعده 187 کالری

مغز پسته خام 3 تا + مغز فندق خام 3 تا + آلو سیاه 2 عدد + شلیل وزن شده با هسته 170 گرم + آجیل سویا 1 قاشق

شام 121 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 1 بشقاب + سوپ جو 2 ملاقه + خرما 1 عدد 

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها 

صبح 1 ساعت پیاده‌روی سریع + درازنشست 2 ست 40 تایی + شنای دیواری 2 ست 40 تایی + پلانک 2 ست 1 دقیقه ای

عصر  30  دقیقه پیاده روی سریع + 30 دقیقه ورزش قدرتی + درازنشست 2 ست 40 تایی + شنای دیواری 2  ست 40 تایی + چالش چوب 3 ست 70 تایی

مسواک صبح و شب 

ماسک ارد جوانه گندم و ماست + آخر شب روغن شتر مرغ

چالش اب قبل از وعده غذایی 

@هستی،بانو  گزارش# 99/5/22چهارشنبه

41 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان بربری دو کف دست + پنیر ی قوطی کبریت + گوجه ی عدد + شیر ی لیوان      کالری👈353

میان وعده صب👈خرما2 عدد + سیب سبز یک و نیم عدد 

کالری👈191

ناهار👈نان بربری ی کف دست + تخم مرغ آب پز 2 عدد + گوجه ی عدد + خیار ی عدد    کالری👈261

میان وعده عصر 👈طالبی 2 قاچ + خربزه 3 قاچ + خرما ی عدد.   کالری👈230

شام👈هندوانه دو قاچ + شیر ی لیوان + عناب 10 عدد + سالاد شیرازی ی پرس+ ماست کم چرب نصف لیوان + دوغ نصف لیوان(از ساعت 7 عصر تا 10 شب خورده شده همه با هم نبوده😅😅)      کالری👈454

کالری مصرفی👈1489

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان 

مولتی خورده شد

پیاده روی 30 دقیقه

چالش سرکه و آب ولرم انجام شد 

سلام قشنگم ایشالاک ایرادی نباشه😰😰😰

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@هستی،بانو  

گزارش#  

سلام عزیزم باداجازت من چون دیروز فست نبودم امروز گرفتم

کالری مجاز ۷۰۰ 

کالری مصرفی۷۴۰

صبحانه نان و پنیر و گوجه و خرما۷۳

ناهار برنج ۷ق و سینه مرغ پخته و سالاد شیرازی۳۸۱

شام نصف لیوان شیر و یک خرما۷۷

میانوعده خرما سیب گلاب شلیل ۲۱۴

ورزش پریودم هنوز ولی بیست دقیقه پیاده روی کردم

چالش چای سبز و دمنوش زنجبیل

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄