2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست

سلام خوشگلای من چطورید 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میگم یه سوال!!!! اگه مخالف کالری شماری هستی پس چرا تو این تاپیکی؟؟؟؟🤔🤔🤔

جالبه اول میگه خب چیکار کنم که عضو نمیگیری بعد دائم اینجاست و ایراد هم میگیره😶😶  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بامدادخمار   سلام عزیز دلم 🌺 حالت چطوره؟😉  الهه جون میشه کمکم کنی؟  من الان ...

اول اراده ت ضعیفه و هدف و انگیزه نداری رو این کار کن 

قرص ها بیشتر ورم و وزن کاذب میاره ولی اگه در کنار مصرفش ورزش و رژیم داشته باشی تاثیری ندارن 

اره وزن دوماهه زود کم میشه 

وضعیتت قرمزه هنوز😱😱😱😱🙈🙈🙈😁😁

نه چرا ؟؟ منکه مهربون بودم 😅😅 تو وضعیت ۹۹٪ هستم نترس 😂

الان دیدم این کالری یعنی ۱۶۸۰  ماله وزن ۹۴ امه الان که ۹۱۴۰۰ ام میشه دوباره حساب کنم یا حتما با ...

دوباره حساب کن 

قربون خودت😘 فدات بشم منم خوبم دارم مقدمه برا کتاب شوهرم آماده میکنم😬

😘😘♥️ افرین خیلی عالیه موفق باشی عزیزم 😍👌

سلام عششششقی چطوری بانو❤❤

سلااام خوشگل من قربونت عزیزم تو خوبی 😘😘😘😘♥️♥️

ببخشید  نت ندارم زیاد نمیتونم بیام سایت،دیر تگ کردم بچه ها رو

خواهش میکنم عزیزم عیب نداره که حق داری بابا..خیلی گرونم شده بسته ها😑منم همین روزا تموم میشه ندارم دیگه🙃

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ممنون سمیه جون💕

🌸❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

صفحه1111

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام ببخشید کالری آب پای مرغ رو چه جوری حساب کنم؟ 

سلام گلم..

اب پای مرغ را میشه مث‌کالری خود پای مرغ حساب کرد..چون داخلش حسابی جوش‌میخوره ‌موادش داخل اب هم هست!

هر ۱۰۰ گرم میشه ۲۱۵ کالری...اینو از سایت گوگل‌کردم

اگه‌خودت برنامه کرفس یا مانکن داری هم‌میتونی با اون حساب کنی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸