2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
چشم حتما من قبل وبعدش هیچ چیزی نمیخورم  فقط قبل ووسط واخرهرکدوم  یه لیوان اب  ببخشی ...

معده که نباید خالی باشه باید یکساعت قبل ورزش صبحانه یا غذا خورده باشی که توان ورزش داشته باشی عضله هات هم نسوزه فقط یکساعت قبل و بعدش چیزی نخور نه که کلا نخوری 

با دوکیلو سایز چندانی کم نمیکنی حداقل شش هفت کیلو باید کم بشی 

خدایی سوالارو از کجا درمیاری اخه اب لوله کشی و جوشیده چه تاثیری روی لاغری داره🥵🥵 نمیدونم عزیزم من تصفیه اب دارم از اون اب میخورم حالا اگه جوشیده میخوردم یعنی کم نمیشدم 🥴🥴

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   سلام الهه جون خوبی؟  میگم حالا که 10 کیلو با هدفم فاصله دارم. میتونم بی ...

سلام قربونت 

یا تا مهر 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@pari95  

سلام عزیزم شما از این به بعد سرگروه من هستین

گزارش#  

صبحانه:3 سنجد.7 گ انجیر خشک.2 گ روغن زیتون.5 گ بادام.4 گ پسته

ناهار:3 چهارم کف دست تافتون.نصف ل آبگوشت.3 ق هویج پخته.

شام:2 کف تافتون.آبگوشت کوبیده 5 ق.آب گوشت 3 چهارم لیوان

میان وعده 6ا:خربزه 210 گ.انجیر 6 عدد.خرما 3 عدد.کیک 40 گ.عسل نصف ق

کالری مجاز و مصرفی 1330

آب 8 لیوان

چالش زنجبیل رعایت شد

عهههههه از اونا نيستي ك بكشنت تا وسط خونههههه😂😂

نه بابا.. من پیش فعالم😆😆😆😆

نه خداییش از اون اخلاقای  لوس ندارم،،

ببینم  هم توی جمعی ، اونایی که بلدن و ناز میکنند، بهشون میگم که الان ناز کنید، تو‌مجلسای خودتونم ، انتظار از کسی جز دست به سینه نشستن،، نداشته باشید!😐😜

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😯😯😯. حالا من چیکار کنم. با نخود خشک نمیشه وزن کنیم؟ کرفس ک نخودچی نداره. ولی جالبه کالری نخود ...

نخودچی نصف لیوان 256کالری داره

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
چی بگم بزار ب الهه بگم دوباره @بامدادخمار    الهه جون میگم این دوستمون باز وزن اضافه ک ...

آزمایش تیرویید بده حتما 

همینطور کم خونی 

همه چیزو رعایت کرده ؟ بدون تقلب ؟

@عروسترکم     @بامدادخمار     چه خوراکی هایی متابولیسم و بالا میبرن؟ مثل ...

بالا بردن متابولیسم  👉🏻👉🏻چرا عزیزم تو توضیحات بود بادقت نخوندی 

@بامدادخمار     سلام،وقتتون بخیر الهه جون یه سؤالی برام پیش اومده،ممنون میشم توضیح بدین ...

سلام عزیزم افرین خیلی خوب کم شدی 😍👌

اگه تو مسافرت باشن همون صد کالری کم کم اضافه میشه یا اگه کل کالری تثبیت مصرف بشه بعد مسافرت اگه زیاد شده باشن جبران میکنن چون این اضافه وزن تازه هست سریع کم میشه

اونایی که یمدت تو تثبیت می مونن هم هر هفته صد کالری اضافه میکنن

@بامدادخمار     @مامان_الیساهستم2 ‍   ...

اگه لینک تاپیکی که مال خودت نباشه رو بدی اصلا حذف نمیکنن مگر اینکه ده نفر گزارش زده باشن 

عذاب ویژدان نگیر 😬