2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#   ٥٣روز_تا_خوش+هيكلي#   صبحانه:شير+خرما+نان جو+كره بادوم زميني ناهار:كباب تاب ...

کنار که نخوردی که هیچچچ... بیشتر از مجازت خوردی...

اقا منم پری هستم.. ولی چای دارچین عسلییی خیلی خوب جواب میده..

امروز تازه پری شدی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دوستلن سر گروه های عزیز لطفا جواب سوال منو بدین این  پودر های  پروتئین مکمل هامصرفشون ...

عزیزم مصرف نکنی بهتره

چون باید ورزش زیاد داشته باشی 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
کنار که نخوردی که هیچچچ... بیشتر از مجازت خوردی... اقا منم پری هستم.. ولی چای دارچین عسلییی خیلی ...

نه ديروز شدم ولي امروز شديد شد

بزار فردا سايزمو بگيرم تولوخدا اخه من هر ماه سايز گيري پريودم اخراشه اين ماه يكم دير تر شدم افتاد وسطش

راستي سميه من قبل شام كالريامو زدم فرستادم گزارشمو شاممو كنترل شده تر خوردم ٣٠ تا زد بالاتر ١٢٦٣ شد مصرفيم

💔🌈

سلام عزیزم خیلی خوب. افرین. فقط خامه توب نبود. 👍👍

سلام عزيز

گزارش#  

صبحانه ٤٠ گرم سنگك با ٧ گرم پنير

ناهار ٧ قاشق برنج با قرمه سبزي 

شام يك پياله سوپ

ميان وعده ها: سيب، هلو، هندوانه، ٣ قاشق ماست موسير

آخر شب شير و دارچين

كل كالري ١٢٢٠ 

آب ٦ ليوان

ورزش چالشها و نيم ساعت پياده روي تند

چالش زيبايي هم انجام شد

کم کم اعصابم بهم ریخته😖😖 چیشدههههه چرا هیچکس نییییییست😟😟😟😟 @مامان_الیساهستم2     ...

بابا هستیممم.. فقط همزمان و یهویی نیستیم😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سميه يه سواله فني عرقو شرابو ابجو اينا كالري داره؟!!🤔🤔🤔🤔

سوال فنی نیس این.. سوال (شرعی  رژیمی )پرسیدی😆😆😆

اره داره بسته به مقدار الکل و مدلش بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا کالری دارن ...بعضیاشم تا ۲۰۰ کالری

بابا هستیممم.. فقط همزمان و یهویی نیستیم😅

ن امروز وحشت موج میزد تو تاپیک از بس خلوته😬

حتی سهیلا هم امروز نیست😥😥

من مامانمو میخوام😭

جدا از شوخی امروز از اون روزاس ک هیچکس نبود😐

به حکمتش دل بسپار 🌿
نه ديروز شدم ولي امروز شديد شد بزار فردا سايزمو بگيرم تولوخدا اخه من هر ماه سايز گيري پريودم اخراشه ...

پس بهتر شد مصرفیت👌

شکمت مگه ورم نداره؟؟ سایزت را درست نشون نمیده هاا...

ن امروز وحشت موج میزد تو تاپیک از بس خلوته😬 حتی سهیلا هم امروز نیست😥😥 من مامانمو میخوام😭 ج ...

احتمالا همهه نصفه شب بیان😂😂😂😂