2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
بدنت را به چه ورزشی گرم میکنی؟ ورزش هوازیت چیه؟

هیچی  ورزش هوازی انجام‌نمیدم گاهی وقتا پیاده روی بعضی مواقع هم رقص ولی بیشتر همینجور ورزش مکنم اول چالش چوب میرم بد بقیه ورزشام اشتباه انجام میدم یعنی 🤔🤔🤔

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی  ورزش هوازی انجام‌نمیدم گاهی وقتا پیاده روی بعضی مواقع هم رقص ولی بیشتر همینجور ورزش مکنم ...

الیته هفته هایی که میرم ده کوهنوردی هم میکنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

🍀الهی ب امیدتو🍀

۵۴روزتاجذابیت#  

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان پیتا۶۲گ+۱ نیمروکم روغن+۱ خیار و گوجه با۱۹گرم پنیر(۲۹۱)

💚ناهار عدس پلوباگوشت۶۸گ+کتلت۶۲گ+ ۱ کاسه ماست و ۲ ق اسفناج پخته(۳۸۴)

💚میانوعده  سیب+هندوانه+ آلو زرد+بادام+پسته+ کشمش(۲۷۵)

💚۲ لیوان چای سبز ۲ لیوان قهوه

💚شام شیر و خرما(۱۵۰)

💚مصرفی۱۱۰۰

🍀مجاز۱۱۰۰

🍀چالش آب

🍀چالش زیبایی

ورزش ۱ ساعت

🍀چالش چوب و شکم روسی

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@سمیه1396  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام مینا جان😍حال شما من نمیشناسی من از بهمن همراه اینجام اما وقتی اومدم شما سرگروه بودی دلتنگت ...

سلام عزیزم چرا میشناسمت اتفاقا عزیزم

ممنونم فداتشم منم ب خدا خیلی دلتنگ اینجا بودم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

صبحانه:چای+خرما+نان لواش۳کف+پنیر+گردو(۲۵۹)

ناهار:موادماکارانی+لواش۱کف🥴+کاهو(۲۲۳)

میانوعده:آلوچه+آلبالو+هندوانه+هلو+بادام+پسته +کیک خودم پز کم شیرینی😑(دیروز درست کردم ازدیروز چشمک میزد لامصب اخرش خوردم یه تیکه ازش ۳۰گرم🙄)🙈(۶۲۴)

شام:شیر+خرما(۱۴۸)

مصرفی:۱۲۵۴

مجاز۱۲۶۰

ورزش:رقص+حلقه+تردمیل+چالش ران

چالش چوب۳ست ۳۰تایی👍

چالش چرخش روسی۲ست ۱۰تایی👍

آب۸لیوان👍

چالش اب ولرم👍

چالش گلاب👍

۵۴روزمانده تالاغری وجذابیت😍👍

@خانومه_مانكن  

@سمیه1396  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
پلانک قدرتی شکم هست فشار میاره وجمع میکنه شکم همیشه آخر ورزشات برو بعدش قشنگ گرما وسوزش تو شکمت حس م ...

بله اخر ورزشم دارم 

خیلی فشار میاره قشنگ خیس عرق میشم و ضربان قلبم میره بالا همینکه ول میکنم یه نفس راحت میکشم ولی واقعا تاثیر داره فک کنم به نظرم چربی شکمم شل شده یعنی ازون سفتی و متراکمی در اومده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
🍀الهی ب امیدتو🍀 ۵۴روزتاجذابیت#   💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پیتا۶۲گ+۱ نیمروکم روغن+۱ خیا ...

@newyork رقیب عزیزم یادم رفت تو گزارشم تگت کنم😀

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
مرسی عزیزم از اینکه همه نکات رو گفتی بهم😘😘🌺 من پریود نمیشم😢پس حتما شرایطم بدتره🙁هر دو ماه م ...

رازیانه بخور 

تو پاکی تا ده روز دوسین بخور بزن تو نت میاره عسل و سیاه دونه نیم کوب 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
دختر داییتون خودشون باردار شدن؟  چقدر خوب میشه کلا خوب هم شد😘 آره دکتر هم گفت استرس ...

فکر کنم زیر نظر دکتر بود،،ب ما چیزی نگفت،،اما کار نشد نداره از الان نگران مسایل فردا نباش چون این استرس سمه 😢

ایشالا خوب خوب میشی و تن نازت نیاز هیچ دکتری مباد🌹

من عاشق کاکائو بوووووووووووودم و هستم خونمون بدون کاکائو و شکلات صبحونه نمیشد بلااستتثنا کیک و رانی میخوردم ،،اما حذف کردم و واقعا دیگه دلم نمیخاد

شکلات صبحانه هامو بردم خونمون دادم بچه ها بخورن،،،یه مربا تو یخچاله ۵ماهه دست نخورده گذاشته 😊😊

فدات بشم عزیزم از آرزوی قشنگت ممنوووونم😍😍😍😍😘😘😘

با خودت تمرین کن بخاطر درمان تنبلی قطعش کن تو میتونی همونطور ک من تونستم 😉

به حکمتش دل بسپار 🌿