2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

@مامان_الیساهستم2  

سلام سلام من اومدم😍☺

۶۰روزتاجذابیت#  

گزارش#  

👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒

🌂آب ولرم قبل از غذا🍀

🐓صبحانه :۳۴ گرم نان چاودار + ۱۰ گرم پنیر + ۱۰ گرم گردو ۱ ۲گرم کنجد + ۱قاشق عسل +۱لیوان دمنوش = ۲۵۴ کالری🍀

🐂ناهار : ۴۱۷ گرم سوپ ورمیشل =۵۰۰ کالری 🍀

🐫شام : ۳۰ گرم خرما + ۱۰ گرم ارده + ۱۰ گرم گردو + ۲گرم کنجد=۲۰۱ کالری 🍀

🐕میانوعده :۲۴۰گرم آب هویج + ۱۲۰ گرم آلبالو =۱۶۵ کالری🍀

🐇 مجاز ۱۱۲۲🐇

🐇کالری مصرفی ۱۱۲۲🐇

🐾راستی یادم رفت بگم دیروز سوپ نپختم خوراک لوبیا هم نخوردم سرم درد میکرد خواب رفتم تا شب ،شوهرم کوبیده خرید شب خوردیم

🍄چالش۸ لیوان آب🌾

🍄چالش چوب🌾

🍄چالش حذف قند وشکر🌾

🍄ورزش پیاده روی و ۳۰ روز تناسب چالش شکم🌾

👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒👑👒

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@فندق_فسقلی  

سلام ب روی ماهت

نوش جوووونت گزارشت مثل همیشه عالیییییه عزیزم .

فاطمه جون شما چون سرگروه جایگزین گروهی و من اطمینان کامل دارم ک دیگه خودت از همه نظر چم و خم رژیم رو میدونی و رعایتم میکنی،نیازی ب گزارش دادن نیست عزیزم. میتونی گزارش ندی. ولی اگه میدونی توی انگیزه ت تاثیر داره حتما گزارش بده من میخونم.

فقط منطورم اینه تو خودتم سرگروه هستی برای گزارش دادن خودتو اذیت نکن.

چه جالب 🤔🤔 او ي قاشق ٢٠٠ تا چه خبره

۱ قاشق مگه ۵۰ گرم میشه؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربدنت برم خوبم شکر...زیبا و مینا و الهه نمیان اصن؟

الهه که سرش شلوغه.. هر وقت خلوت بشه میاد

زیبا هم درگیر کارای گواهینامه رانندگی هس

مینا هم یه سری گفت میاد ولیی باز رف😬

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@شیرین_آردا گزارش#  

سلام شیرین جان عزیزم   
صبحانه: پنیر 20گرم+ گردو 1عدد+نان لواش 1کف دست. کالری: 105

ناهار: فیله مرغ سوخاری 2عدد+سبزیجات+سالاد بدون سس+ سیب زمینی سرخ شده 2عدد. کالری: 518

شام: نخوردم

میان وعده: میوه (گیلاس، انگور و..)+ نسکافه با شیر 1لیوان+ آجیل+ هندوانه 200 گرم. کالری: 552

ورزش: قدرتی 40 دقیقه

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا هم انجام شد.

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1175

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
@فندق_فسقلی     سلام ب روی ماهت نوش جوووونت گزارشت مثل همیشه عالیییییه عزیزم . فاطم ...

فدات بشم قشنگم☺☺☺

فدای لطفت❤

کی دیگه منو میگیره😌😌😎😎😎

گزارش میدم هر وقت نتونستم از قبل بهت میگم مهربونم😚😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
به نام خداوند بخشنده و مهربان صبحانه: پنیر,چای، نان وخرما (۱۹۱٫۵) نهار؛تخم مرغ آب پز با گوجه،خیار ،ک ...

گلم یادت نره تگ کنی چون من نمی رسم صفحه ها رو ببینم فقط تگ و ریپلای می خونم 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گزارش# @نازلی_سخن_نگفت     به نام خداوند بخشنده و مهربان. (پنجشنبه) صبحانه،خرما ۲عدد،چ ...

مرسی عزیزم همه چی عالی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud