2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم چیزای خوبی خوردی اما اینایی که نوشتی کامله؟‌ 1250 نمیشه که ؟ کالریت رو پر کن حتما

سلام عزیزم یک عکس دیگه باز فرستادم زیرشه تگت کردم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
@شیرین_آردا   سلام  لطفا بیااا شیرینننم جونم 😖 ناهار ماکارونیه چقد مجازم بخورم چن گرم ...

۵ ۶ ق بخور با کلی سبزی یا سالاد

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه عشقم اینجایی 😍😍😍😍 میگم امروز مامانم نرفت خرید هر چی بود گذاشت تو سفرع صبحونه مربا و اینا بود ...

اشکالی نداره گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
دلم نیومد بزنم تو ذوقش هفته ی بعد جبران میکنم

آره کارخوبی کردی نوش جونت. 

مرسی که ریزه خواری هات رو نوشتی ورزشت هم خوب بود خودت می دونی دیگه که ناهار رو خراب کردی... به نظر ...

اره عزیزم مهمون بودم 

وای😂😂😂گلم من همیشه ناهار روز قبل من صبحانه میخورم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
@فندق_فسقلی     خدانکنه نازار اررررره چ بکنم دیگه همشون گشادن. منم از لباس گشاد بدم میا ...

کار خوبی میکنی منم از لباس گشاد بدم میاد🙈

نگووووو چاق و لباس تنگ😁😁😁😁

یه لحظه تصور کردم😅

به حکمتش دل بسپار 🌿

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم روز جمعت به خیر وخوشی جونم 

🌻🌻🌻🌻🌻صبحانه 🌻🌻🌻🌻🌻

آش یه قاشق+یه کوچولو کمتر از کف دست سنگک

🌻🌻🌻🌻ناهار🌻🌻🌻🌻

7ق برنج بدون روغن.یه تکه اندازه کف دست ماهی.سالاد فصل با سس کم چرب یه ق

🌻🌻🌻🌻میانوعده ها🌻🌻🌻🌻

نخودچی کشمش بادوم زمینی.چای سبز(صبح

خرما .چای سبز(عصر

شیر.دارچین(قبل خواب

🌻🌻🌻🌻شام🌻🌻🌻🌻

تخم مرغ آبپز.گوجه 

کالری مجاز ۱۲۰۰مصرفی۱۱۷۳

ورزش هم  ۵۰تا درازنشست .۳۰مین حلقه 

چالشا رعایت میشود حتمااااااااا😍💪😍💪😍💪

اینم نمودار سبز من😍😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
گزارش# @pari95     چالش آب و سرکه انجام شد چالش آب هم انجام شد لیوان آب ۶ تا فق ...

اره گلم میشه 

کالری مجاز و مصرفی هم بزن 

اب ۸ لیوان در روز

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
هیچ کار😋😋😋😋😋😋😋برو نوش جان کن ، اگر یه هفته رو کامل رعایت کردی،میتونی بعنوان وعده ازاد در نظر ...

بله گلم رعایت می کنم.چن ماهه ازرژیمم تخطی نکردم😂😂فقط شب نمیخورم،عصرمیخورم تاکالریش بسوزه😋😋😋

@مامان_الیساهستم2 سلام عزیزم ظهر جمعت بخیر😚😍😘😁

صبحانه:نان بربری ۳ کف.پنیر لاکتیکی.خیار.گوجه.۲۷۸ کالری
نهار:کباب.۸۶ کالری
شام:تخم مرغ و سیب زمینی آبپز.۱۹۰ کالری
میان وعده:هندوانه.شیر.خرما.کشمش.خیار.هویج.گیلاس.۷۳۰ کالری
کالری مصرفی:۱۲۸۶کالری
کالری مجاز:۱۳۰۰
۸ لیوان آب
امروزم استراحت بود ورزش نکردم🙉
۶۰ روز تا هدف😍

خدایا شکرت 🌸
الان میرم گو.........خوردم خاهر جااااااااااااان برو بخاب فداتشم زدم ریدم ب کالری شماری امروزم

سلام زیتون جون چطوری 

بهتری ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@zizigoli سلام عزیزم دییروز نتونستم گزارش بدم ازعصر ب بعد معده درد شدیدی گرفتم که نگووو هرچی قرصو شربت خوردم آروم نشد دیگه با درد خوابیدم .

از مجازم بالاتر نرفتم فقط نمیدونم ی لیوان عرق نعنا با نبات و گلاب خوردم دیگه نفهنیدم چقدر بود.

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰