2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

[QUOTE=145280405]من مادر نشدم هنور ولي حس ميكنم ناراحتيو غصه رو شيرت تاثير بزاره هرچي شد نزار غصه بخوري بخاطره فرشته ...[/QUOT

آره خیلی بده نمیدونم چه کار کنم آروم شم 😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای مویز دعوات کنم؟؟؟ مویز ک بد نیست گلم. نوش جونت. گفتم حتما پیتزایی چیزی خوردی. بگیر راااحت ...

اخه یه مشت زیاده دیگه😕 انقدر الان انرژی گرفتم دلم میخواد یه ساعت کوه نوردی کنم 

حالا فکر کن با این انرژی توی رختخوابم و باید بخوابم همش میچسبه به شکم پهلوی بی صاحابم دیگه🤯

[QUOTE=145280405]من مادر نشدم هنور ولي حس ميكنم ناراحتيو غصه رو شيرت تاثير بزاره هرچي شد نزار غصه بخ ...

برات يه ايت الكرسي ميخونم الان خدا به دلت ارامش بده عزيزم

خودتم بخون خيليييي ارومت ميكنم خيلييي

من واقعا به ايت الكرسي اعتقاد دارم با اينكه اصلا مذهبي نيستم به خيلي چيزا اعتقاد ندارم

💔🌈

وای نکن میگن شیرت تلخ میشه. ناراحتی چرا گلم. ب اون نعمت الهی ک رو پاته داره از شیره وجودت میخوری ن ...

به خاطر بچم روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم ولی الان چهار ساله ازدواج کردیم یه مشکلی داریم هیچ جوره حل نمیشه به خدا دیگه کم آوردم هر شب گریه میکنم ببخشید نمیخواستم جو تاپیکو خراب کنم 😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اخه یه مشت زیاده دیگه😕 انقدر الان انرژی گرفتم دلم میخواد یه ساعت کوه نوردی کنم  حالا فکر کن ب ...

ن عزیزم اینجوری هم ک میگی نیست.

یک مشتش 30گرمه. 15کالری داره.

انرژیت زیاد شده خو همسر رو بیدار کن خالیش کن.😉.

بچه ها از غصه خوردن زیاد و ناراحتی احساس میکنم قلبم تیر میکشه بچمم داره شیر میخوره یه حس سنگینی رو س ...

صلوات بفرست گلی جان 

گوشی رو موقع شیر دادن از خودت و بچه دور کن گناه داره همش اشعه بالا سرشه

به خاطر بچم روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم ولی الان چهار ساله ازدواج کردیم یه مشکلی داریم هیچ جوره ح ...

همه مشکل دارن عزیزم. هیچکی بی مشکل نیست. 

ولی مهم اینه ک حل میشه. نه خوشی ماندگاره و نه سختی و تنگی. 

اصلا گریه نکن. هر مشکلی ی راه حلی داره. بجای گریه و ناراحتی ذکر بگو. دعاکن. با خدای خودت حرف بزن. اینجوری جواب میگیری.شک نکن.

برات يه ايت الكرسي ميخونم الان خدا به دلت ارامش بده عزيزم خودتم بخون خيليييي ارومت ميكنم خيلييي من ...

خیلی ممنون از مهربونیت گلم چشم میخونم انشالله خدا هوای دل مهربونتونو داشته باشه 😍😍😍

همه مشکل دارن عزیزم. هیچکی بی مشکل نیست.  ولی مهم اینه ک حل میشه. نه خوشی ماندگاره و نه سختی و ...

امیدوارم خیلی ممنونم ازتون 😍😍😍😍😍 التماس دعا 

ن عزیزم اینجوری هم ک میگی نیست. یک مشتش 30گرمه. 15کالری داره. انرژیت زیاد شده خو همسر رو بیدار کن ...

واي منم ميخواستم بگم روم نشد 😂😂😂

اخخخخيييييش سهيلا نذاشتي تو دلم بمونه حرفم🤣🤣🤣🤣

💔🌈

صلوات بفرست گلی جان  گوشی رو موقع شیر دادن از خودت و بچه دور کن گناه داره همش اشعه بالا سرشه

درست میگی عزیزم بعضی وقتا یادم میره ولی الان دیگه خوابیده من از پیشش بلند شدم ممنون از لطفت 😍